buduca svokra-moja sefova

Príspevok v téme: buduca svokra-moja sefova
rebeca caca

ahojte mam jeden strasne velky problem :( byvam na dedine a pracujem v jednej firme uz ale 2 roky ..je to kusok od nasho domu tak nic nepreveziem a u jednej stranky je to uplne super.No moja hadam buduca ,,super,,svokruska mi je veducou..predtim sme mali inu veducu ale tu vyhodili lebo jej robota zalćaka liest na mozok a tak ju nardadila terajsia .. na zaciatku to bolo super ..tak ale prvy rok aj nieco... super sme sa bavili vsedky baby ..proste nebol problem ..ale teraz??? je ako keby sa otocila o 100 stupnou ....stale ale stale nadcasujeme ci hodinu navyse alebo 3 a pol hodiny ale kazdy den ..niekedy tahame cely tyzden 12 .....baby su unavene nadavaju a nezdrzia komentare ani pred nou ale ona si to nevsima .... ja neviem asi jej to stuplo do hlavy ..ta predtim veduca aspon ked oznamovala ze ide sa na 6 nie na 7 tak to povedala tak zlomene a bolo na nej vidiet ze je jej to luto ale musime a svokra ta s usmevom oznamy ze ideme na 6 ..alebo povie ze sme od 6 do 6 ako keby bola vokroholicka alebo co...chcem ist strasne do inej roboty ale ked nic nenachadzam :( a len tak byt nezamestnana nemozem ..lebo by som nic nedostavala... kks a este idem sa jej ja alebo hocijaka kolegina opytat ze musim ist na druhy den prec alebo ze pridem ale o 2 hodky neskor uz pretaca s ocamy a povie ze no co uz a podobne .. som z toho na nervy .... lebo z kazdej strany pocujem ako ju niekto ohovara ...ako ja ju ohovorim tiez ked ,mam problem tak si zanadavam ale toto je strasne ... a pritom ked sme na nasteve u nic je uplne ina .... ja tomu nerozumiem..idem sa jej opytat ci mozem ist zubarovy a ja predtim chodim cely den na wc a mam krce co mam z toho stres co mi povie.. potom chodi ofucana ...boze toto mi bol cert dlzny ..neviem co mam robit .. asi sa pojdem liecit alebo co... a este ked poviem priatelovi ze chcem ist odtial prec ze to tam nemam rada a moc sa to tam zmenilo tak ma este sprdne ze kam chcem teraz ist... cice je to pravda ale takto si ju pekne zmepriatelim co uz aj mam ..... a to moc nechcem kedze by mala byt moja svokra:( nemate niekto taky problem??? alebo ako by ste to vy riesili???

jajka001_

ked sa zamestnanec stane sefom, nadriadenym, tak sa zmeni, pretoze sa zmeni jeho pracovna pozicia, jeho povinnosti, z kamaratiek sa stanu podriadene, ktore je povinna "buzerovať". pri tychto zmenach sa pekne ukáže povaha človeka. tvoja svokra zrejme ma potrebu davat najavo svoju nadriadenost a dôležitosť.
dalsia vec je, ze ak nezamakate, zrejme krachne cela firma, takze to ze niekto chce ist do kostola kym ostatne makaju ... treba sa na to divat takto, bohuzial, kriza je svina, kazdy zamestnavatel ti povie, makaj, inak prides o pracu, pozri kolko je nezamestnanych.

rebeca caca

..nie nevolam sa tak ... no ved jasne ze ku mne sa ma spravat tak isto...ale inokedy bola normalna a teraz je uplne ina ..ku vsedkym sa spravala dobre ..ale teraz vynada aj svojej koleginy-kamaratke co sa poznaju neviem kolko.nas pracovny cas je od 7 do 15:30 a stale chodime na 6 a tento tyzden uz cely od 6 do 6 ..akurat dnes sme vypadli o 16.No a ta jej kolegina sa prisla opytat ci moze ist domou o pol 4 ..to bolo predvcerom...lebo chce ist do kostola(ona je dost veriaca a stale chodi do kostola aj v stredu) a ona jej vynadala ze ci je jej prednejsie idt dokostola nez nadcasovat ze povie hlavnemu sefovy ... ako mala som dost .. ja som bola v regali za nou tak som po pocula a nemala som slov ...

jajka001_

je kríza, kazdy je rad ked ma zamestnanie, nutia nas vsetkych makat ako drakov, nie len teba. nevidim na tom nic zvlastne, len to ze musite makat viac vravi s usmevom. si dobre rozmysli ci chces taku babu za svokru. tvoj priatel ma pravdu, nespekuluj a bud rada ze mas pracu. sefka/svokra sa chova v praci k tebe tak isto ako k ostatnym, tak by to malo byt.