ahojjte. chcem aby ste mi poradili lebo aj uz v poslednom obdobi naozaj neviem v akom vztahu som s mojim frajerom.napisem vsetko ako to medzi nami je. a ak by bol niekto taky dobry a chcelosa mu vsetko citat a odpisal mi co si mysli lebo aj uz som v tomto vztahu akoby oslepla.neviem ci robim chybu ja abo on tak citajte...)))
spolu chodime uz rok a sedem mesiacov. je to moje zlato ktore viem ze ma lubi naozaj to viem,,,verim mu v tom ze ma nikdy nepodviedol, a ked moznosti mal vela...zo zaciatku bol nas vztah nadhernyy.. uplne krasny ja som bola taka stastna ze ho mam a on ze mna.. ale to sme spolu acali chodit ze sme sa sotva poznali,,, chodime na rovnaku skolu co nebol problem skor vyhoda stale cez prestavky spolu,,no potom sa zacali do nas starat ostatny vraveli mu ze ho len podvazdzam a ze nie som dievca prenho. spravila som to par krat zo zaciatkua le to boli vzdy len bozky lebo nic viac by som im ndovolila..on mi to odpustil. no potom sa nam to zacalo kazit.napisal mi ze ma miluje a o tyzden na to sa so mnou rozisiel na druhy den ma chcel spat.suhlasila som.slubil ze iuz nikdy to nespravi. o mesiac znova. a ja som zas suhlasila. o mesiac znova.. neviem ci to robil kazdy mesiac naschval, naposledy prisiel este v lete za mnou nech sa k nemu vratim, plakal ako maly chalpec ale ja som mu uz povedala ze uz nie. uz mi slubil ze to nikdy nespravi a znovu...... ale spravil to 5 krat a 5 krat som uz bola tym tka znechutena ze uz som ho nechecla spat aj ked ho milujem. ja to mam v rodine dost komplikovane no on to chape.ale bojim sa z ed ja budem mat vlasnu rodinu stane sa mi to tiez. ze moj manzel bude alkoholik. bojim sa toho a e mi bude ublizovat .niekedy ma ponizuje ale len v ramci srandy.. sme vybusne povahy obaja a vsade sa len pise ze nase znamenia k sebe sa nehodia... casto sme sa stretavali aj po rozchode... asi tri mesiace a teraz sm e zacali spolu chodit znovu. sex sme mali spolu prvy krat az teraz v lete.kedy sme oficialne neboli spolu al aj tak to bolo take ako keby sme. mam ho velmi rada no teraz som ho sklamala tak ze sa nebavi so mnou uz 5 dni ....stretol ma s kamaratkou no nepozrel sa na mna a len povedal caute,,( mna to rani ked ma niekto ignoruje... ano viem ze som hjo sklamala lebo som sa mu nevenovala a pila som ... ale ja nviem co mam teraz robit a povedal mi viacero nekpeknych veci ze mam mu dat nateraz pokoj ale nerozchadza sa so mnou, ze mam kaslat na vsekto ´teraz a nepocitat s nim v nicom ani na vianoce ani silvestra ze nechce byt so mnou,,.. je mi to luto nie preto ze sa bojim ze darcek nedostanem ale preto ze viem ze som ho sklamala. a st tymi darcekmi sme to mali my vzdy take vselijake ze ..jans eze mi o to nejde ale .. napr taketo: den pred mojimi narodkami sa so mno rozisiel....potom mi napisal na meniny len sms,,.. na vyrocie nic na vianoce nic.a jaom rezignovala a tiez jmu nic,.. prepacte ze som to hodila do tejto temy alee ine su take..same chudnutie a tie ine mi pridu take ze sa do nich ani nepise ,neviem kam som to mala dat prosim poradte mi ja neviem... ćo mam robit viem ze som vam to moc neopislaa a jasama mam najlepsie vediet co dalej ale fakt nvevieeem... a este som co chcela. noo ze to je vlasne prvy chalan s ktorym som tak dlho a sktorym aj chcem byt ale neviem ci by nebolo lepsie to ukoncit.dost som sa natrapila ja a aj on lebo aj ja viem byt mrcha a viem ho dost nahnevat asi mame fakt zle povahy prrosim pomozte.ale niekedy je to zas velmi krasne medzi nami a nas vztahpresiel roznymi skuskami a zatial sme zvladli ..toto je as najvacsia co sa so mnou nebavi....a ked vidim dake filmy kde su daky dvaja..tak to presne ako my a on ked ju zmlati alebo co tak sa bojim ze aj mne sa to v buducnosti stane lebo nikdy nemas istotu co s tvojho milacika vyrastie.... joj....