Mam 41 rokov.Manzel tiez. Je normalne , ze uz 2 mesiace vobec nechce mat sex?Tvrdi, ze ma ma rad, ale nema chut. Tak dlho?.Babu urcite nema.
muzska frigidita
Ešte ma napadá či na neho nejak silne nezaposobila iná žena ale chce Ti zostať verný . Želám Ti aby sa to otočilo k dobrému.
Chodi z prace domov, cez vikendy je doma.Ked mu zavolam ,vzdy mi sa mi ozve.Tazko sa s nim o tom bavit.Vyskusala som uz vsetko...
Myslím, že za všetkým je škola, ak chodí diaľkovo. V okolí poznám podobný prípad. Bola za tým spolužiačka.
Nebojí sa zlyhania v posteli?Nestalo sa v blízkej minulosti, že nejako zlyhal? Neméže to byť tým?
Nosim tangace, vidi ma opakovane holu a nic.Pritom celkom dobre vyzeram. Nechce ist k sexuologovi. Hovori, ze uz ho tak nepritahujem, lebo ma uz dlho pozna. Ale nechce sa ani bozkavat, nic.Je to na smrtku.Venuje sa teraz studiu, lebo zistil, ze toho teraz najviac bavi....
to je zaujimave. ozaj, nosis tangace? lebo u nas sa nenosili a bolo to podobne, nebolo chuti. Teraz sa nosia a aj chut prisla. Darmo, pekny zensky zadok, kory je aj vidiet je na neodolanie.
To je zvláštne.Mám 43 a potrebujem to skoro každý deň. Nie je vyčerpaný z nejakej choroby,netají ju pred Tebou aby ťa nevyplašil?