Sexualne problemy

Príspevok v téme: Sexualne problemy
Traktorko

Dobry den, obraciam sa k Vam s prosbou o pomoc, radu. Chodim s priatelkou asi 4 roky(ja 27 ona 26r.). Pol roka sme spolu travili pracou v zahranici a ked sme sa vratili na slovensko sme sa k sebe nastahovali. Zpociatku sme mali pravidelny styk 5-6x do tyzdna (mozno aj viac) a ten nam obom robil radost. Avsak problemy nastali asi po roku spolocneho chodenie ked sme pracovali spolu v zahranici. Vtedy sa nase sexualne spoluzitie prerusilo a mali sme styk asi 1x za mesiac, ktory nas oboch nenaplnil..Vela sme diskutovali na tuto temu a nevieme si nijako pomoct. Partnerku pravdepodobne uz nevzrusujem a bez toho to uz nejde. Odvtedy presli 2 roky a sex mame asi tak 1-2x do mesiaca. Je to normalne? Co mame robit? Mame kohosi vyhladat? Prosim poradte nam niekto, pretoze vyzera to tak ze sa kvoli tomu rozideme:(

TOTO

Ja mám taku priatelku,že mám s ňou sex kedy chcem bez odvrávania....pravdou je,že minulý rok som ani nechcel!!! Kámo,pichá Ti ju iný,ver tomu!!!!!

TOTO

Ja mám taku priatelku,že mám s ňou sex kedy chcem bez odvrávania....pravdou je,že minulý rok som ani nechcel!!! Kámo,pichá Ti ju iný,ver tomu!!!!!

Help

Sex? A to čo je?
Čo sa deje:
Pred pol rokom ste každodenne skákali spoza vchodových dverí na svojho starého, keď sa vrátil z práce, a dnes môže v posteli obdivovať jedine váš chrbát. Sex? A kto ho potrebuje? Vy veru nie.

Prečo sa to deje:
Zase v tom majú prsty tuky! Výskumy tvrdia, že ženy, ktoré drasticky znížili príjem tukov v strave, sa sťažovali na bolestivý styk v dôsledku suchého prostredia vo vagíne, precitlivenosť a stratu záujmu o intímne zbližovanie. Príjem tukov rovná sa produkcia estrogénu.Za nezáujem o sex treba viniť zase raz tie nepodarené hormóny.
Štúdia v americkom Journal of Sexual Medicine zistila, že znížená hladina estrogénu sa podpisuje pod zmeny v psychologických sexuálnych reakciách žien a znemožní prežívanie orgazmu.

Čítajte viac: zena.sme.sk

mate59

má zúženú predkožku,vyrieši to návšteva urológa s následnou obriezkou.A v ostatných rokoch to ako robil?

dupkacik

Dobry dem mam takyto problem ja mam33rokov priatel 50rokov . mame sa moc radi ale v sexe nam to neklape predohry maznanie je v poriadku ,ale ak v klada penis do mna nestiahne sa mu koza na prirodzeni a boli ho to ak viete nejako poradit budeme vam velmi vdacny.

nikusiq19

ne nebud blazon nezahadzuj to skuste si sadnut a pozhovarat sa ak ta miluje a nema ineho tak sa to musi vyriesit

Traktorko

No dufam, ze mi nezahyba. Ja sa snazim aby to bolo pre nu pekne, ale zevraj ju uz nevzrusujem a bez toho to nejde. Ona ako keby sa nevedela pri mne uvolnit a uzivat si to...Ked sme spolu zacali stacilo sa jej dotknut a uz som citil ako je rozpalena, ale teraz :( Uplne mi je smutno z toho lebo sme si to vedeli pekne uzit. A teraz to vyzera na rozchod..

nikusiq19

a nezahyba ti? skuste sa pozhovarat mozno jej nieco vo vasom sexe chyba co tam predtym bolo a teraz to uz nerobite.skus vinko ale nie vela sviecky masaz...nam to s priatelom pomohlo