Dobry den, obraciam sa k Vam s prosbou o pomoc, radu. Chodim s priatelkou asi 4 roky(ja 27 ona 26r.). Pol roka sme spolu travili pracou v zahranici a ked sme sa vratili na slovensko sme sa k sebe nastahovali. Zpociatku sme mali pravidelny styk 5-6x do tyzdna (mozno aj viac) a ten nam obom robil radost. Avsak problemy nastali asi po roku spolocneho chodenie ked sme pracovali spolu v zahranici. Vtedy sa nase sexualne spoluzitie prerusilo a mali sme styk asi 1x za mesiac, ktory nas oboch nenaplnil..Vela sme diskutovali na tuto temu a nevieme si nijako pomoct. Partnerku pravdepodobne uz nevzrusujem a bez toho to uz nejde. Odvtedy presli 2 roky a sex mame asi tak 1-2x do mesiaca. Je to normalne? Co mame robit? Mame kohosi vyhladat? Prosim poradte nam niekto, pretoze vyzera to tak ze sa kvoli tomu rozideme:(
Sexualne problemy
Ja mám taku priatelku,že mám s ňou sex kedy chcem bez odvrávania....pravdou je,že minulý rok som ani nechcel!!! Kámo,pichá Ti ju iný,ver tomu!!!!!
Ja mám taku priatelku,že mám s ňou sex kedy chcem bez odvrávania....pravdou je,že minulý rok som ani nechcel!!! Kámo,pichá Ti ju iný,ver tomu!!!!!
Sex? A to čo je?
Čo sa deje:
Pred pol rokom ste každodenne skákali spoza vchodových dverí na svojho starého, keď sa vrátil z práce, a dnes môže v posteli obdivovať jedine váš chrbát. Sex? A kto ho potrebuje? Vy veru nie.
Prečo sa to deje:
Zase v tom majú prsty tuky! Výskumy tvrdia, že ženy, ktoré drasticky znížili príjem tukov v strave, sa sťažovali na bolestivý styk v dôsledku suchého prostredia vo vagíne, precitlivenosť a stratu záujmu o intímne zbližovanie. Príjem tukov rovná sa produkcia estrogénu.Za nezáujem o sex treba viniť zase raz tie nepodarené hormóny.
Štúdia v americkom Journal of Sexual Medicine zistila, že znížená hladina estrogénu sa podpisuje pod zmeny v psychologických sexuálnych reakciách žien a znemožní prežívanie orgazmu.
Čítajte viac: zena.sme.sk
má zúženú predkožku,vyrieši to návšteva urológa s následnou obriezkou.A v ostatných rokoch to ako robil?
Dobry dem mam takyto problem ja mam33rokov priatel 50rokov . mame sa moc radi ale v sexe nam to neklape predohry maznanie je v poriadku ,ale ak v klada penis do mna nestiahne sa mu koza na prirodzeni a boli ho to ak viete nejako poradit budeme vam velmi vdacny.
ne nebud blazon nezahadzuj to skuste si sadnut a pozhovarat sa ak ta miluje a nema ineho tak sa to musi vyriesit
jasne najdy si druhu ozaj nedas mi tel.cislo na tvoju uz byvalu??
No dufam, ze mi nezahyba. Ja sa snazim aby to bolo pre nu pekne, ale zevraj ju uz nevzrusujem a bez toho to nejde. Ona ako keby sa nevedela pri mne uvolnit a uzivat si to...Ked sme spolu zacali stacilo sa jej dotknut a uz som citil ako je rozpalena, ale teraz :( Uplne mi je smutno z toho lebo sme si to vedeli pekne uzit. A teraz to vyzera na rozchod..
a nezahyba ti? skuste sa pozhovarat mozno jej nieco vo vasom sexe chyba co tam predtym bolo a teraz to uz nerobite.skus vinko ale nie vela sviecky masaz...nam to s priatelom pomohlo