Mam problem.. dost intimny.. ani neviem ako zacat. No, pri milovani mi nechtiac priatel vnikol (a to dost silno) nie do vaginy ale tam dalej vzadu, do konecnika.. a strasne to bolelo, aj som trochu mala potom krv na nohavickach. Ale bolest na druhy den uplne presla potom.
Lenze od tej doby sa mi stava ze si najdem na nohavickach a aj pri konecniku tekutu stolicu, ktora sa mi samovolne uvolnuje (neviem o tom). Len zrazu citim ze daco tam mam a ked idem na wc skontrolovat tak som zhrozena co najdem..
Co mam prosim robit?????? Prosim pomozte!
INTÍMNE a SÚRNE!! Neviem čo robiť
necitala som, ze to bolo pred dvoma tyzdnami, denz.
mam pocit ze tento problem nieje skutocny.. :)
to sa omylom nedá ani u ženy... stáva sa, že v tej rýchlosti partner zablúdi, ale aby PRERAZIL omylom zatvorený zvierač, tak to si neviem predstaviť... to omylom určite nemohlo byť...
šak ťa to muselo bolieť jak sviňa...automaticky by si pri prvom náznaku bolesi cúvla...resp. uhla sa smerom dopredu :))
určite prišlo k nejakému poraneniu, mal aby si asi ísť k lekárovi /ak to samozrejme nie je to vytekajúce semeno/...
datelinka 2 tyzdne???:))))
nestastna, mali ste kondom pri pohlavnom styku? pretoze ak nie, moze sa jednat o unikanie ejakulatu z konecnika.
pre dodrzanie hygieny je potrebne pri analnom styku pouzivat kondom.
z tvojej strany to mozno nebolo umyselne, pochybujem vsak o tom, ze to nebolo umyselne aj zo strany partnera.
jujuuj,
my sme nepraktizovali analny sex.. jednoducho ked do mna vnikal (normalny sposobom), bolo to take rychle no a posledny krat omylom trafil inde,,
boze dufam ze to je fakt len docasne, mam strach ze to tak lahko neprejde.. no zachvilu to budu dva tyzdne.
.......ja si neviem predstavit ist k doktorke a toto jej povedat...
a o tom ci to bolo nechtiac -TO MYSLIS VAZNE????
hej, dalsi dovod preco som proti analnemu sexu, moze dojst k poranenieu zvieracou, a na starobu si myslim,ze 90% z ludi praktizujucich anal bude inkontinentna/stolica/.ak priatel o tom nevie,pred analom treba sa pripravit plus lubrikator,, nie on, ale zena, kedze ide o tuhe svalstvo!takisto pozor aj na hemoroidy.v tvojom pripade moze ist o nieco docastne,udrzuj to suche a ciste a ak to neprejde do tyzdna-dvoch rak chod k lekarovi.