Mam problem.. dost intimny.. ani neviem ako zacat. No, pri milovani mi nechtiac priatel vnikol (a to dost silno) nie do vaginy ale tam dalej vzadu, do konecnika.. a strasne to bolelo, aj som trochu mala potom krv na nohavickach. Ale bolest na druhy den uplne presla potom.
Lenze od tej doby sa mi stava ze si najdem na nohavickach a aj pri konecniku tekutu stolicu, ktora sa mi samovolne uvolnuje (neviem o tom). Len zrazu citim ze daco tam mam a ked idem na wc skontrolovat tak som zhrozena co najdem..
Co mam prosim robit?????? Prosim pomozte!
INTÍMNE a SÚRNE!! Neviem čo robiť
Ja viem, ze je to neprijemna situacia a , ze je to mozno tak trosku trapne.....mne sa stalo, ze som zjedla vlastny piercing z jazyka cely komplet..strasne som sa hanbila, ale musela som tam ist. Nakoniec som zistila, ze lekar ma zazitky este ovela bizarnejsie. :o)
dakujem ti kitana,
este skusim pockat.. ale dufam ze to prejde, lebo uz to budu dva tyzdne!! ja k doktorke nechcem ist..........
Ja ti verim, ze omylom, pretoze aj mne a mojmu partnerovi sa to stalo...bola to strasna bolest a sekunda co to vo mne bolo.....ale nemala som ziadne obdobne problemy. Podla mna by si mala ist za lekarkou, ved jej povies ako sa to stalo, stavaju sa aj horsie veci, takze nemas co stratit u toho lekara.
Drzim paste.
mozno ti tam zaniesol nejaku infekciu a mas asi nejake hnackove ochorenie.. ked mas stolicu tak je normalna ci mavas hnacky?
no ejakulat urcite nevyteka, lebo v tu ranu ako omylom siel vedla sme si dali pauzu, lebo ma to strasne bolelo.. takze neprislo k vyvrcholeniu. A nerobili sme anal, bola to nehoda..
A priznavam je to zvvlastne.. ale prisaham, ze si nachadzam stolicu na nohavckach a je tekuta, samovolne vychadza a ani o tom neviem.. boze toto je fakt blba situacia.. a nanajvys neprijemna.. fakt neviem co mam robit.. modlim sa aby to preslo.
A hnacku nemam, stolicu mam normalnu ak mam nutkanie na nu ist.. ale toto sa stava pomimo toho.
nestastna, samozrejme ze z teba nebude vytekat cisty ejakulat. je zmiesany so stolicou. ale nie je to relevantne, pretoze som si povodne myslela, ze sa to udialo len v uplynulych dnoch. samozrejme ze akekolvek zvysky ejakulatu (zmiesaneho so stolicou) by sa vycistili maximalne s druhou stolicou od incidentu.
zvlastne je, ze pises o riedkej konzistencii, exkrementy su uz viac-menej zbavene nadbytocnej vody, iba ak by si mala hnackove ochorenie???
je to zvlastne.
ja neurazam.To su hole fakty.Tvoj priatel-omylom!!! :-)))
darika,
radsej ani nepis ak mas urazat, dobre? dakujem
Dievca zlate,bud mame docinenia so slonicou,alebo tvoj partner ma namiesto penisu paratko.Inak si neviem predstavit,ze by on nevedel kam ho vopchal.Prepac,ale si smiesna s ymto tvojim vymyslom!!!
TAK TENTO PROBLEM JE SKUTOCNY!!!!!
a este raz nemali sme analny sex, ja som lezala a ako ho moc vytahoval a este aj zrachlil tempo tak sa mu smyklo............ a ANO bolelo to ako svina!! lenze ptom ta bolest presla ALE od vtedy mam tieto problemy s tym konecnikom a stolicou.... je to fakt trapne a neprijemne... napr ked pri dalsom milovani tam nahodou budem mat.... to si nechcem ani predstavit.
A je to stolica, hadam viem rozlisit stolicu od ejakulata.
Ja uz som si myslel ze to úrejde ale stale nic.. ..............