ahojte...chcem sa spytat...mam dneska taky husty biely vytok, mozno je uplne normalny len sa bojim...aaaaale mam aj bolesti v podbrusku a zrejme som bola prechladnuta este aj s castym mocenim... mam aj problemy s bolestami zaludka, ale jem lahsie jedla teraz...caste mocenie a zaludocne problemy som mala asi tyzden, potom to ustupilo...nieco som zjedla a znovu sa to vratilo..aj to prechladnutie...studena dlazba :/...tehotna byt nemozem vsak? priamy pohlavny styk som este nemala..iba prstovanie...menstruaciu som mala pred tyzdnom,,
Husty biely vytok
asi mas nejaku infekciu v oblasti rodidiel...preboha nemozes byt tehotna ked si nemala sex!a s tym bruchom-podla mna mas obcajnu brusnu chripku, je chripkove obdobie tak co sa cudujes
a co sa tyka vytoku-chod ku gynekologovi
no ano...s tym zaludkom som uz boola u obvodnej...ta ma poslala na gastroendokrinologiu lenze tam sa dostanem az niekedy v januari...vraj ak to velmi boli tak by som mohla ist do nemocnice na par dni ze testy mi spravia aj tam...
skus zajst za lekarom.....to je taky ujo alebo teta v bielom plast a maju aj vystudovanu vysoku skolu zdravotnicku......oni sa tam ucili co a ako komu pomoct s problemom.