Zdravotnicky zachranar

Príspevok v téme: Zdravotnicky zachranar
737NG

zaujimal by ma nazor alebo vlastna skusenost. ak by sa clovek chcel stat zdravotnickym zachranarom, ako to dosiahnut. totiz staci stredna skola s maturitou to viem a k tomu tato nadstavba, ale...

na to aby si clovek spravil nadstavbu potrebuje zmluvu so zachrankou alebo zachrannou sluzbou /banska a pod/ na druhej strane ale tuto zmluvu neziska bez uvedenej nadstavby, lebo je defacto nekvalifikovany na tuto pracu.

ako sa to da poriesit ak clovek pracuje v inej oblasti, ale v buducnosti by chcel robit zachranara..
denne studium uz udajne 2 roky neotvarali
a na dialkove treba vyssie spomenutu zmluvu..

budem vdacna za akykolvek nazor..

baskaa33

treba vam vs 3 roky bakalarsky stupen dosiahnut v odbore urgentna zdr.starostlivost viem ze je to v RK,MT,PO tusim aj BA

luucka01

ja by som tiež chcela byť zachranarkou... a zaujimalo by ma či sa tam dostanem ked som na strednej zdravotnickej škole v BB odbor farmaceutický laborant... ak áno tak kde by som mohla isť na školu...

keko37

"vyuceny" zachranar :))))))))

Selo trepes !!! sofer sanitky ano... staci vodicak.... ale neplet si sofer zachranky.... yt šašo tam su ine kriteria ty vyuceny cvok

selo

takze nieje pravda to , čo povedala nemenovaná pani vo vyššie uvedenom príspevku .
Sofer sanitky nemusí byt vyuceny zachranar takze staci mat vodicak na dodavku a bude to samozrejme ze este nejake skolenie bude ale ziadna zachranarska skola nieje povinna , pre sofera

cokoladka898

urcite ti nestaci zdr asistent...musis mat na to skolu....aj ked chces byt len sofer...aj ti musia byt vyuceni zachranari

marlboroD

chcem byt zachranar, tu v obci mame stanicu zzs. staci na to odbor zravotny asistent? chcem byt sofer sanitky.da sa to tak? odp. na nick marlboroD pokec. odp. vopr dakujem.

kikav

Aj ja by som chcela byť záchranár, no mám trochu obavy či moje šance už nie sú pochované. Mám už 32 rokov, za sebou priemyslovku a VŠ, pár rokov praxe /chémia - ktorá nemá veľa spoločné so zdravotníctvom/ a rodinu. Rozmýšľam o štúdiu urgentnej zdravotnej starostlivosti na UKF v Nitre ale neviem či to bude stačiť... Alebo mám začať tou nadstavbou? Neviem či to bude pre mňa možné keďže som zamestnaná a všetko by som chcela riešiť externe. VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ KAŽDEJ DOBREJ DUŠI.