Ahojte! Ake caje a zelenina ovocie su najlepsie pri ociste pecene a criev?...Velmi casto ma trapi bolave akne tak by som to rada vyskusala. Za kazdu radu bude vdacne ale skor radte tie cenovo dostupne :))..dakujem
Čo je najlepsie na ocistu pecene a criev?
Jednoznačne pestrec mariánsky. Odporúčam na 110%
žihľavový čaj, "panensky čaj"
ostropestrec neodporucam, lebo tam prilis kolise obsah silymarinu. Moze sa lisit az 6 nasobne v jednej rastline, od inej. Preto je lepsie pouzit extrakt v tabletkach, kde je presne davkovany. Od 150 do 300mg silymarinu, ale treba ho pomiesat s lecitinom, aby sa lepsie vstrebaval. Niektore doplnky to tak maju, je rovno takto zmiesany. U nas ma dobry silymarin firma generica, je to jedna z mala veci, ktoru netreba kupovat v zahranici.
dostuz-to si už zažil-ja nie
Akupunktúra je ázijská metóda prírodnej medicíny založená na vpichovaní malých ihličiek do tzv. kritických bodov na tele, čo podľa ázijských liečiteľov vedie k uzdraveniu človeka. Aj pri tejto zdanlivo neškodnej liečebnej metóde však môže dôjsť k prenosu závažných ochorení, ako je žltačka a AIDS
virusova-hepatitida.sk
istá je tu asi len akupunktúra!!!!
Stačí sušený ostropestrec :)
na pecen su velmi dobre kapsule Liver Rescue, je to prirodny produkt obsahuje hlavnu zlozku pestrec mariansky
Preklep, je to IQ studio www.studioiq.sk, myslím, že aj Bratislava to má, len neviem ako sa volajú....
Ja som začala mať problémy s trávením, a to sa mi zobrazilo aj na pleti, vyrážky medzi očami a na čele, tak som si vyhľadala, a práve tieto miesta sú črevá a pečeň, takže súvis tam určite je. Ja som si našla u nás v Nitre Is studio, kde ti vyčistia pečeň špeciálne upravenou vodou a robia aj colon-hydroterapiu www.activenhappy.sk, popozeraj si, ja som si dala črevo vyčistiť a odvtedy sa mi pekne trávenie upravilo, teraz beriem probiotiká a zmizli mi aj vyrážky,, konečne mám krásnu pleť ako pred tým :))