Čo je najlepsie na ocistu pecene a criev?

BJ 2

ostropestrec neodporucam, lebo tam prilis kolise obsah silymarinu. Moze sa lisit az 6 nasobne v jednej rastline, od inej. Preto je lepsie pouzit extrakt v tabletkach, kde je presne davkovany. Od 150 do 300mg silymarinu, ale treba ho pomiesat s lecitinom, aby sa lepsie vstrebaval. Niektore doplnky to tak maju, je rovno takto zmiesany. U nas ma dobry silymarin firma generica, je to jedna z mala veci, ktoru netreba kupovat v zahranici.

dostuz

Akupunktúra je ázijská metóda prírodnej medicíny založená na vpichovaní malých ihličiek do tzv. kritických bodov na tele, čo podľa ázijských liečiteľov vedie k uzdraveniu človeka. Aj pri tejto zdanlivo neškodnej liečebnej metóde však môže dôjsť k prenosu závažných ochorení, ako je žltačka a AIDS
virusova-hepatitida.sk

Sapore

Ja som začala mať problémy s trávením, a to sa mi zobrazilo aj na pleti, vyrážky medzi očami a na čele, tak som si vyhľadala, a práve tieto miesta sú črevá a pečeň, takže súvis tam určite je. Ja som si našla u nás v Nitre Is studio, kde ti vyčistia pečeň špeciálne upravenou vodou a robia aj colon-hydroterapiu www.activenhappy.sk, popozeraj si, ja som si dala črevo vyčistiť a odvtedy sa mi pekne trávenie upravilo, teraz beriem probiotiká a zmizli mi aj vyrážky,, konečne mám krásnu pleť ako pred tým :))