prosím o radu. včera som mala nechraneny pohlavny styk s chalanom, aj ked mi povedal že nic do mna nedal ale mám zly pocit.skorej sa urobil niekde inde na nohy alebo kde. ale strasne mi je na vracanie, mám nevolnosti a neviem ci je to tým alebo nieco iné :( tabletku po už nemožem užit lebo už raz som ju užila som zufala
:( pomoc!! som tehotná??
Ahojte:)
Nejdem tu stresovat, že som užila dve tabletky po a nič do mna nedal a neviem či som v tom, ale mala som dnes nechránený styk(áno som možno sprostá, ale priatelovi verím) neurobil sa do mna, dorobila som ho ústami, vela sa tu diskutovalo o "kvapočkach lásky" stretla som sa s rozdielnymi názormi, tedaneviem komu mám presne verit, Teda čo myslíte je v tom sekréte vylučovanom počas styku dost spermí? respektíve sú tam niáke?
A tiež, ešte jedna podotázočka, ked som bola hore, tlačila ma to ako keby ja neviem, ale nešlo to tak :-/ to bol asi krčok maternice či ?:)
Ďakujem velmi...:)
ale som enjak nepochopil z coho si zufala, si nemala orgazmus ci co?
manuska nebudem ti pisat o zodpovednosti, lebo to je tvoja vec, len tolko ze tehotenske nevolnosti mat po dni urcite nemozes. a kedy si brala naposledy tabletku PO? myslem zeby si ju mohla uzit, a o ochrane ta poucat nebudem, mas sama vediet.
ak si tabletku PO neužila tento menštruačný cyklus tak si ju na vlastné riziko môžeš dať,ale ak sa neurobil do teba tak tehotná snád ani nebudeš...
btw, tie tehotenské príznaky... súhlas s aluskou
mala si vobec plodne dni ??
a chran sa niecim mas kondomi pharmatex ....
tu mas porovnanie ant. metod
en.wikipedia.org
moja na to si jak prisla ze po dni byvaju tehotenske priznaky?tie byvaju tak po mesiaci, a viac...tak nebud paranoidna a pouzivaj ochranu..ani nechcem vedet kolko mas rokov...ale zodpovednost nikde