:( pomoc!! som tehotná??

Príspevok v téme: :( pomoc!! som tehotná??
mánuška

prosím o radu. včera som mala nechraneny pohlavny styk s chalanom, aj ked mi povedal že nic do mna nedal ale mám zly pocit.skorej sa urobil niekde inde na nohy alebo kde. ale strasne mi je na vracanie, mám nevolnosti a neviem ci je to tým alebo nieco iné :( tabletku po už nemožem užit lebo už raz som ju užila som zufala

levicaaaaa

keby bolo "chodenie na WC" taká dokonalá antikoncepcia, tak potom by firmy vyrábajúce hormonálnu antikoncepciu dávno skrachovali...

Kika:)

Ja som čítala niečo o tom, že prerušovaná súlož má pearlov index 15-35 % čiže zo sto žien, počas roka pri používaní tejto metódy otehotnie 15-35 žien..neviem nakolko je to pravdivé, to tvoje vysvetlenie znie pre mna lepšie:D
No ....Tak to si ja myslím, že určite bol medzi tým na vécku ..:-D snád....Lebo, neviem chcem mat istotu, krámy mat mat až otri týždne, a nechcem hltat tabletku po zbytočne....

niekto

prerusovana suloz -> to ze sa do teba neurobil ma pearlov index 4-27% (4%- idelne uzivanie tejto metody/27 bezne)
cize kebyze sa chranis len tak a neurobil by sa do teba za rok by si mala 4 percentnu sanco otehotniet
inak povedane ked to bude robit 100 bab cely rok 4 zostanu tehotne

tiez som sa docital rozne veci o tych kvapkach
niekto tvrdi ze ano ze zavisi od toho nakolko je muz vzruseny a niekto ze nejrozi

nech to je ako kolvek ak mal muz orgazmus sa mu v moc. trubici nachadzaju spermie a to dovtedy kym nejde na wc.
ked pojde na to druhy krat tak bude predejakulacna tekutia obsahovat spermie
otazne je kolko a nakolko je pravdepodobne ze zostanes tehotna

To nieje, podozrenie, ved nemožem byt tehotná, dfm že dáke kvapočky mi nebudú zatial kazit život:)A dakujem za radu :)

No a to je dalšia moja otázka:)
Chcem íst v blízkom období ku gynekológovi s tým, že chcem Hak...No a on može takmer hned zistit, že by som bola poprípadne tehotná, alebo ak niekto in jednoducho, chápete ma že áno :)