prosím o radu. včera som mala nechraneny pohlavny styk s chalanom, aj ked mi povedal že nic do mna nedal ale mám zly pocit.skorej sa urobil niekde inde na nohy alebo kde. ale strasne mi je na vracanie, mám nevolnosti a neviem ci je to tým alebo nieco iné :( tabletku po už nemožem užit lebo už raz som ju užila som zufala
:( pomoc!! som tehotná??
Ja viem, že to nieje antikoncepia...to som nepovedala.... :-D
keby bolo "chodenie na WC" taká dokonalá antikoncepcia, tak potom by firmy vyrábajúce hormonálnu antikoncepciu dávno skrachovali...
Ja som čítala niečo o tom, že prerušovaná súlož má pearlov index 15-35 % čiže zo sto žien, počas roka pri používaní tejto metódy otehotnie 15-35 žien..neviem nakolko je to pravdivé, to tvoje vysvetlenie znie pre mna lepšie:D
No ....Tak to si ja myslím, že určite bol medzi tým na vécku ..:-D snád....Lebo, neviem chcem mat istotu, krámy mat mat až otri týždne, a nechcem hltat tabletku po zbytočne....
prerusovana suloz -> to ze sa do teba neurobil ma pearlov index 4-27% (4%- idelne uzivanie tejto metody/27 bezne)
cize kebyze sa chranis len tak a neurobil by sa do teba za rok by si mala 4 percentnu sanco otehotniet
inak povedane ked to bude robit 100 bab cely rok 4 zostanu tehotne
tiez som sa docital rozne veci o tych kvapkach
niekto tvrdi ze ano ze zavisi od toho nakolko je muz vzruseny a niekto ze nejrozi
nech to je ako kolvek ak mal muz orgazmus sa mu v moc. trubici nachadzaju spermie a to dovtedy kym nejde na wc.
ked pojde na to druhy krat tak bude predejakulacna tekutia obsahovat spermie
otazne je kolko a nakolko je pravdepodobne ze zostanes tehotna
Chcem si byť istá :-/
Kvoli tím kapočkaám...No :-D
ked nie si tehotna naco to riesis?
To nieje, podozrenie, ved nemožem byt tehotná, dfm že dáke kvapočky mi nebudú zatial kazit život:)A dakujem za radu :)
len mu najprv povedz svoje podozrenie a on to zisti...
No a to je dalšia moja otázka:)
Chcem íst v blízkom období ku gynekológovi s tým, že chcem Hak...No a on može takmer hned zistit, že by som bola poprípadne tehotná, alebo ak niekto in jednoducho, chápete ma že áno :)
na kvapocky lasky sa spytaj gynekologa..jak to my laikovia mame vediet?my si to neskumame pod mikroskopom