Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

skúsenosť

Príspevok v téme: skúsenosť
Lachesis

zdravím, potreboval by som ani nie tak radu ako vaše názory, respektíve ak má niekto skúsenosť....

takže zoznámil som sa s dievčaťom, ktoré chcem za manželku/ z jej strany je to také isté /- jediný problémik je, že je príslušníčka iného štátu a býva moc ďaleko.

má úplne inú mentalitu ako naše baby a aj ženy zo západných kultúr- tým nehovorím, že naše sú zlé, aj keď...proste také nechcem.
je totálne krásna-spĺňa moju predstavu ideálnej symetrie, ktorá je u každého iná, ale toto je jeden zo základov vzťahu- proste chémia musí fungovať.

je vzdelaná, má neskutočne pre mňa fascinujúce názory a priority také isté ako ja- skrátka iná mentalita- iný kraj, iný mrav....

to je myslím viac ako viac...

ale k tomu problémiku- ona je ruska a býva na sibíri.

tak ak máte nejaké skúsenosti- hlavne v jazykovej bariére, bývaniu- v ktorom štáte a pod., budem povďačný za vaše názory a ak má niekto osobnú skúsenosť- to by bolo najlepšie..., píšte!
nie preto, že by som nevedel čo robiť, ale kvôli vyvarovaniu sa chýb.
ďakujem

Giovanni

Troska ta chapem s tou mentalitou zapadnych krajim aj cast slovenska,zeny uz nie su tak moralne zasadite ako dakedy,cest vynimkam.Aj mna zaujima ako ste sa spoznali?A ked sa chcete usadit dakde,co tak v neutralnej krajine?zacat spolocny zivot?Kde obaja sa cuzdinci a viete tu rec danej krajiny napr.Anglicko a po anglicky ak viete tak idealne by to bolo pre vas.Vela ludi tam uz zije aj s mojich znamych....

darika

Co chces povedat ty,ze 2x spomenies,-ina mentalita?To ako slovenske zeny su ake?To tu potom tazko najdes odpovede,ked hned na zaciatku nas potupis,necakaj,ze ti poradime.Jedine,ze sa ti ozve chlap.Ale to asi aj cakas.