Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

skúsenosť

Príspevok v téme: skúsenosť
Lachesis

zdravím, potreboval by som ani nie tak radu ako vaše názory, respektíve ak má niekto skúsenosť....

takže zoznámil som sa s dievčaťom, ktoré chcem za manželku/ z jej strany je to také isté /- jediný problémik je, že je príslušníčka iného štátu a býva moc ďaleko.

má úplne inú mentalitu ako naše baby a aj ženy zo západných kultúr- tým nehovorím, že naše sú zlé, aj keď...proste také nechcem.
je totálne krásna-spĺňa moju predstavu ideálnej symetrie, ktorá je u každého iná, ale toto je jeden zo základov vzťahu- proste chémia musí fungovať.

je vzdelaná, má neskutočne pre mňa fascinujúce názory a priority také isté ako ja- skrátka iná mentalita- iný kraj, iný mrav....

to je myslím viac ako viac...

ale k tomu problémiku- ona je ruska a býva na sibíri.

tak ak máte nejaké skúsenosti- hlavne v jazykovej bariére, bývaniu- v ktorom štáte a pod., budem povďačný za vaše názory a ak má niekto osobnú skúsenosť- to by bolo najlepšie..., píšte!
nie preto, že by som nevedel čo robiť, ale kvôli vyvarovaniu sa chýb.
ďakujem

darika

lachesis
Nech ti clovek napise cokolvek,mas uz aj tak svoju hlavu.Tak ja ti len drzim palce.Vzdy som hovorila,ze verim na internetove vztahy,tak snad to u teba nebude vynimka.Ja som asi ta vcerajsia,ked nerozumiem co myslis pod tou zapadnou mentalitou,pretoze ked ju donesies napr do toho Anglicka,tak ona sa ti tam strati a len aby tebe nezacalo vadit aj to,ze budes ju musiet chranit.Poznam cloveka,ktory sa skoro ozenil v Rusku a dnes je rad,ze to bolo skoro.Nejdem ti ale pisat moje nazory,lebo ocividne ti vadi,ked ti niekto napise nieco proti.Len som chcela vyjadrit svoj nazor,nie ta odradit ani sa smiat.Najprv ju spoznaj osobne aspon na niekolko dni,pretoze na tom internete mozeme hrat cokolvek.Tak ci tak,si dost dospely.Drzim palce.

jajka001_

lachesis :)) ahoj
ked sa poznate len cez net, to je celkom skoda, nazivo to byva ine, a ta vzdialenost, no, mozes len snivat :) a tak, skus ist viac na vychod, tam ta mentalita je naozaj ina, mozno najdes taku uz na ukrajine?

Lachesis

swistica ono je to v podstate križovatka- ural/ európa/ a ázia, ale už to patrí pod sibíri- je to síce na "kraji"- v podstate je to tatárska časť sibíri

Lachesis

no ale darika trošku v afekte predsa len :)
vieš ja som nemal v ýmysle urážať ženy a už tobôž nie slovenské, ale musíš sama uznať, že už sa viac podobáme na západný štýl- akýsi konzumný mentalitou a preto som to tak napísal- že skrátka nepoznám u našich báb takú zvláštnu " auru" v prejave a myslení.... čo je samozrejme v človeku ako osobnosti, ale aj prostredie tu zohráva nemalú rolu... a tam to niekde korení....

hej darika mne je toto všetko jasné čo spomínaš, ale napodiv ona nechce z ruska odísť- chápeš ako to myslím, ďalej mám 30 rokov a nie som zaľúbený štýlom puberťáka...
ona ma skôr presvedčila jej prirodzenou vlastnosťou- postoj na život, deti a tak, ktorý mám presne taký istý a u žiadnej slovenskej ženy- alebo západnej som taký nenašiel.....

a ku tomu sibíri- zasa si nemysli, že je to zapadákov a ľudia sú tam ako v praveku- za prvé býva v meste, ktoré je asi 5 krát väčšie ako bratislava čo do počtu obyvateľov a o rozlohe ani nehovorím...
potom niektoré veci majú tam ďaleko lepšie- technicky ako mi tu na "západe"- napr. na semaforoch sa im zobrazuje aj čas koľko bude svietiť červená, zelená...
a jasne aj tam sú chuji- rusi fetujú ako - nenadávam, asi každý druhý je ožratý, ale napriek tomu je to skrátka iná mentalita- aj keď slovanská, ale iná ako naša...
a potom, mňa ešte fascinujú mestá a kraje, ktoré sú akosi za zenitom- zdanlivo a ázia je u mňa in....:)

darika

Nie,to nebolo podrazdene ani nahnevane,len...Vies,clovek ked je zalubeny,tak vidi len toho jedneho cloveka a tym padom je slepy na okolie.Ty by si mal v prvom rade trosku vytriezviet,aby si sa pozeral na vztah realnejsie.Ja to nemyslim v zlom.Sama som sa skoro vydala v inej krajine,ale...Rusko-Sibir je velmi velky rozdiel.Treba si dat pozor aj nato,aby to nebolo z jej strany len ako utek z vazenia.Svagrov syn sa takto zalubil do zeny z Thajska.Po rokoch prisiel na to,ze ona chcela len niekoho,kto ju vyslobodi.Takze zeny su sice vdacne,ale milujuce z vdacnosti.Kde ste sa zoznamili?Poznate sa dlho?Uz si u nich bol?

Lachesis

díky giovanni vidíš presne toto je to kvôli čomu som sem napísal....

nad týmto som neuvažoval a je to fakt skvelý nápad, dík budeme nad tým uvažovať...

Lachesis

seva Jajka :)) dlho som tu nebol, že?- nebol čas...
zoznámili sme sa cez internet a napočudovanie ona so mnou- divím sa tomu aj ja sám....:)

Lachesis

darika napr. som tým chcel povedať, že ona by takto nereagovala- trošku podráždene, trošku nahnevane....- to je tá mentalita o ktorú nestojím....

slovenské ženy sú poviem i to metaforicky- ako na krídlach vážky....

a predsa som jasne napísal čo čakám, takže nabudúce k veci- nič osobné ani nič v zlom....