Posunutie menstruacie - HAK

Príspevok v téme: Posunutie menstruacie - HAK
jaanulkaa

ahojte baby, chcem sa opytat; zacala som teraz uzivat HAK Diane 35 (prvy blister) a kramy mi vychadzaju na sviatky, prip. na silvestra - kedy po 2mes. pride domov priatel :( ... Daju sa mesiaciky presunut tym, ze by som po prvom blistri neurobila prestavku ale uzivala hned druhy blister za predchadzajucim? Nevadi, ze by som teoreticky uzila prve dva blistre za sebou? DAKUJEM.

rew

ahojte.. tak pridavam svoju skusenost :) sice som to chcela spravit az pri dalsom baleni, tj vynechat placebo ktore som mala brat na zaciatku dovolenky(o mesiac), ale zhodou okolnosti som sa v poslednom baleni omeskala s tabletkou asi o 19 hodin, bola to posledna ruzova, tak som zvolila alternativu ze vynecham placebo teraz.. a som happy ze som zabudla tu tabletku.. na druhy den po omeskani( o den skor ako som to mala dostat s placebom ) zacalo spinenie ktore trva uz asi dva tyzdne.. no zda sa ze uz prestava.. aspon dufam :) takze tak :) snad sa to pri najblizsej pauze upravi :)

rew

levicaa_aa> podbrusko je ok :) skor sa bojim bolesti hlavy.. :) mavam taku kvalitnu migrenu asi kazdy mesiac jeden den.. :) tak snad sa to nejak koli tym hormonom nejak nenatiahne :) to by som radsej pobehovala s tamponmi :)

levicaa_aa

rew, špinenie sa vôbec nemusí objaviť a ak sa aj objaví, ťažko povedať kedy, môže prísť v čase keď si mala brať neaktívne tbl, ale aj o niečo neskôr... nežiadúce účinky - môžeš pociťovať také bolesti v podbrušku ako pri menzese... ale o iných neviem...

rew

aluskaaa pomooc :) alebo niekto iny kto berie yaz a ma skusenost s posuvanim menstruacie.. :) kedy zhruba pride spinenie (ak pride)? v case kedy by som mala brat placebo, neskor.. alebo kedy-ako? nejake ine vedlajsie ucinky.. bolest hlavy a podobne..? vdaka

aluska

je to individualne...kamosky neviem ake beru tabletky, kazda ine..a stalo sa im ze spinili..nie vzdy..raz hej, raz nie