myslite ze mi utecie

Giovanni

daj tomu este cas,mozna nie je pripraveny na manzelstvo a ktovie co ma na plane este v zivote...nechce sa proste viac viazat a ked ta lubi tak on sam ta raz poziada o ruku,mne by mohla kecat baba kolko chce,ja sa rozhodujem podla seba a isto aj ostatny muzi,netreba nic nasilu...ked pride ta spravna chvila tak ta poziada o ruku.

kafe

No nadpis tvojej temy hovorí za všetko. Ty si chceš chlapa poistiť sobášom, aby nemohol odísť od teba?
Pozri, buď si skvelá baba, o ktorú by sa chlapi bili a ten tvoj to vie (a váži si ťa, stará sa o teba..) ale nepotrebuje k láske papier ALEBO sa vám to skôr či neskôr pokašle a chlapa si pri sebe neudržíš ani stohom papierov.

Skús to rešpektovať, že sa nechce ženiť. Možno neskôr to aj oceníš... všetky rozvedené páry začínali veľkou láskou.. a radšej sa zobrať po 10r šťastného spoločného života (kľudne i s dvoma deckami na krku) ako sa rozvádzať o chvíľu.

alzbee

Netlac nanho...ty by si sa tesila z toho, keby ta poziadal o ruku po tvojom naliehani ? neukazuj mu prstienky, proste to nechaj tak, nech to spravi vtedy, kedy bude on sam chciet..a len taky moj osobny nazor je, ze dva roky su velmi kratka doba na planovanie svadby a babatka-ale to je len moj pohlad a nazor:) kazdopadne vam prajem, nech vam to vydrzi...

bingham

Nooo robi velmi mudro ze sa nechce zenit :DDDDD takeho cloveka...(muza), ktory by sa chcel zenit ani nepoznam....ved to je samovrazda :))))