DObry den.
Chcel by som sa opytat, ako \"uspokojit\" temperamentnu zenu.Viete ja som skor taky romantik vsetko jemne,romanticke,plne lasky,nehy atd :) no moja priatelka ma v sebe všetky živly sveta + este zopar ,na ktore asi nikdy nepridem :D Chcem sa len opytat ako takej zene vyhoviet.Neze by som to nevedel,ale proste nenapada ma to tak prirodzene ako romanticke veci,ktore bohuzial jej nesedia.Nehovorim,ze chce aby som ju bičoval alebo neviem co :) Ale ma to rada dost vasnivo, riadne okorene, myslim tym vsetko od bozkov konciac milovanim. Poprosim nejake konkretne rady,tipy & triky atd :)
Dakujem a nevsimajte si pravopis:D
Temperamentná žena,ako na ňu?:))
vidis a to sme sa tu vzdy mi dvaja hadali ..a teraz s tebou suhlasim ..kto by to bol kedy poveddal :-D
kujeeem :O)
niekto ma pravdu a dava dobre rady . a hlavne s tym kvazi znasilnenim ma pravdu .. mne osobne sa to paci .. a nezda sa mi to vobec uchylne .. je to v ramci normy a prijemne ... a taksito kusanie, skrabanie.. alebo aj neake slova jej mozes nevhodne povedat ..
proste ona neje tip ktorej povies,ze chcem citit tvoju nehu ,jemnost, hrat sa s tvojimi ockami,a bla bla :) proste je to temperamentna tigrica :)
nom komunikacia je dolezita rozzpravaj sa snou o tom cosa jej paci
pred tym nez spravis nejaku prasacinu sa spytaj ci by sa jej to pacilo
sepkaj jej do uska co by si jej robil (nechaj pracovat fantaziu :P )
podla mojej skusenosti sa babam paci tahanie za vlasi ( musis tahat dostatocne mnoztvo inak to boli ) zviazanie /priviazanie o postel
drzat jej ruky /usta
kvazy ju "znasilnit" , to sa paci vacsine bab (samozrejme ze nie realne znasilnenie ale proste ze si chlap zoberie co chce)
kusanie skrabanie
niektorym sa paci aj skrtenie
kazdemu cloveku sa paci nieco ine
takze to co je pre niekoho uchilne sa tomu druhemu paci ...
v kazdom pripade je dolezita komunikacia a
hlavne v posteli je dovolene vsetko ale musi sa to pacit obom partnerom