Ahojte, chcem sa opytat najma dievcat a zien... pozrite si stranku www.multvitamins.sk.. je tam nejaky vitaminovy pripravok na zvacsenie prs.. chcem sa opytat, ci ma niektora z vas s tym skusenosti a ak ano, tak ake. Daakujem
prsia
Ale tu nejde len o to, ci sa pacim chlapovi alebo nie... tu ide aj o to, ze sa nepacim sama sebe, chapete?
... na velkosti az tak nezalezi ... mam rad mensie prsia ked je stihla postava, dievcata nerieste to!!!
xyxy ma pravdu... chlap riesi penis, baba prsia... ked sa mate radi neni o com - laska je pekna... len ju treba aj prejavovat a nebudu vas trapit taketo capiny
Laskonka,čo tvoj vek?
ahojte:(((mohly by ste mi poradit ako by sa mi zvetsili prsia a aby som ich nemala take do spicu hrozne sa za ne hambim :(((pomozte mi
aj ja mam take, a mam pocit ze sa mi teraz aj zvacsili:)je to mozne v 21?:),,predtym som ich mala velmi male a teraz ich mam take akurat, keby boli este trosku vacsie tak by som sa nepohnevala , ale aspon ich nikdy nebudem mat na pase:)ked som bola mladsia tak ma to trapilo ale teraz uz kaslem na to:))aj vas to holky prejde..
To je podľa mňa OK.
75B
Keď je spokojný, bude to postupne fajn aj u Teba.Niekedy je lepšie mať malé, v staršom veku Ti nebudú ovisnuté.Ak by ti to neprekážalo,uveď číslo.
No on je spokojny, ale ja nie :)