Zbavenie plesne

Príspevok v téme: Zbavenie plesne
anonym133

ako sa mám toho zbaviť?... už to trvá asi rok a pol a stále sa mi to vracia.PLESEŇ. gynekologička mi stále dáva nejaké čipky do pošvy, brala som aj candibene, entizol. aj partner bral entizol. Ja už vážne neviem, viete mi poradiť?už mi je trápne stále chodiť s tým ku gynekologičke.

Monika1984

Nie je sa co ahmbit, nie je to trapne, treba ist ku gyn. samozrejme k dobremu gyn.
Robil ti tvoj gyn.aj kultivaciu alebo iba predpisuje cipky na zaklade vysetrenia bez kultivacie?
mne tak predpisoval dookola cipky a masticky na plesen. zmenila som gyn. spravil mi kultivaciu-vyter a mala som zmiesanu infekciu plesen plus streptokok. novy gynekolog bol z toho zhrozeny ako mi mohol ten predchadzajuci predpisovat bez vyteru lieky na plesen ked som mala streptkoky.

borovica

Ak sa chceš zbaviť týchto problémov tak si kúp v lekárni dobré probiotiká a užívaj ich určite si musíš vyliečiť črevnú flóru. Užívaj ich aspoň 3 mesiace a budeš mať pokoj. Samotné mastičky Ti nepomôžu.Prajem všetko dobré.

oceán

Pre anonym133, predpisala ti aj mastičku cannesten to je na pliesne, kvasinky,mykozy, použiva sa aj na nohy. Použivaj asi take 2 týžde cannesten a kup si intimny gel LActacyd, ale teraz ten nový proti bakteriam a zápálom. A podľa mna,ak ti lekárka nevie pomôcť,mala by si od nej oddisť a isť inemu gynegologovi. Lebo, ako vidim, tej ktorej chodiš je nejaka neznala, lebo ti nevie pomôcť.