chcem sa opýtať či mám dovoliť priateľovi (chodíme spolu 2,5 roka) aby mohol chodiť so svojou bývalou von,ako prechádzky a tak.(čisto ako kamaráti) .... . je to normálne?som mu jasne povedala,že si to neprajem a už raz s ňou bol. Čo mám robiť?
Chce svoju bývalú????
nedovol tomu!
ex su mrchy, ale vzdy je to o dvoch ludoch
Pravdupovediac mne by to asi tiez nebolo prijemne....ale chvalabohu ked sa tomu mojmu ozvala exka a zavohala ho na kavu, ebo vraj potrebuje priatela, lebo sa rozisla s chlapom ...a podotykam toho mojho podvadzala skoro rok...neviem pochopit jej odvahu, ozvat sa vobec....a moj priatel ju pekne odignoroval :o)
Ak boli stale v kontakte, rozisli sa v dobrom, chcu sa nevinne schadzat a kecat tak OK ale ak sa mu vobec neozyvala a zrazu o neho javi zaujem tak nieco v tom bude. Poznas ju? Ja by som mu povedala, ze pojdem s nimi, ako tu Denz napisal, ze ako zareaguje.
Preco sa s nou rozisiel,ked zrazu chcu spolu na prechadzky?Ako sa ku nej vlastne dostal?Hlavne mu neuver,ze ma ona chudinka problemy,nema nikoho,tak ju nechce zranit.
Nie je to normalne,takze by s nou chodit nemal.A presne tak,pokial ide len o prechadzky,aj ty potrebujes cerstvy vzduch.Chod aj ty.
To nedopadne dobre... Radsej si to daj vysvetlit co to znamena. Doveruj preveruj.
moja reč pridaj sa k nim, ako o čo mu ide
chod s nimi aj ty......
a som zvedavy ci sa mu bude chciet....