chcem sa opýtať či mám dovoliť priateľovi (chodíme spolu 2,5 roka) aby mohol chodiť so svojou bývalou von,ako prechádzky a tak.(čisto ako kamaráti) .... . je to normálne?som mu jasne povedala,že si to neprajem a už raz s ňou bol. Čo mám robiť?
Je to normálne?
Shaula- aj mna??:DD
denz: nie som si celkom ista. ja som v stadiu, ze zacinam chlapov neznasat.
agresivitu v zene??:)))
ups :D....nie je to orgazmus ta,,agresivita"??? :)))
Najlepsie nemat ziadneho frajera. Chlapi len sposobuju problemy, depresie a v niektorych pripadoch aj agresivitu v zene :P
Shaula- pochybujem :)
ale ak ano.......bude to zaujimave:)
denz: urcite bude :D
chod s nimi aj ty......
a som zvedavy ci sa mu bude chciet....
Mna by uz len toto zistenie absolutne znechutilo vo vztahu...
To, ze chce chodit so svojou byvalou von nie je dobre znamenie. Taketo veci maju byt uz davno uzavrete... Ježíííš, preco su chlapi taki otrasni?
s_thalit.. suhlas..ked si fesak neuvedomuje..ze tie stretnutia s ex ublizuju jeho priatelke.. tak tam nieco nefunguje..
Darling,zakazane ovocie chuti najviac-to vime :-)
samozrejme chapem,ze si z toho na nervy,ked s nou ide von,ale povedzme si na rovinu preco to robi? Co mu chyba,aky to ma prenho zmysel,ked s nou ide atd...
dalsia vec je,ze nie si jeho matka,aby si mu zakazovala,ale partnerka,preto zvazuj slova a tony akymi nanho ides.
Mozes mu povedat,ze vies,ja neviem preco s nou ides von,ale chcem,aby si vedel,ze mna to trapi a neviem ako by si sa citil ty,ak by si bol na mojom mieste atd...
a este to,ze ti to ani netajil,cize bol k tebe uprimny,neurobil ti to poza chrbat,ale myslim si,ze cim viac mu to budes zakazovat,tym viac s nou bude chciet ist....nezabudni chlap potrebuje dobre najest a slobodu,aby sa vzdy s radostou k tebe vratil :-))