Vhodná HAK pri zníženej funkcii štítnej žľazy

n,,

a to beriem euthyrox 100..... .. brala som ho 2 roky.. + antikoncepcia .. a teraz mám dokonca stále dboré výsledky a znižila mi tabletky na 50... tým nechcem povedať že antik. je príčinou zlepšenia ale chcem tým povedať že mi nijak neuškodila..

n,,

ja tiež mám zníženú funkciu š.ž. a beriem hak... a lekar povedal že to nevadí ak mi nespôsobuje problémy.. a ak ani tebe nespôsobuje tak ju môžeš brať. chodím aj na kontroly pečene krvi a nič mi nie je zatiaľ.. takže každého vec

katkakm

No kočky, bola som včera u gynekológa a povedal mi,že užívanie euthyroxu resp.hypothyreóza nevadí a kľudne sa môže užívať HAK.Dal mi HAK QLAIRA....No ale potom čo tu čítam neviem -neviem, či to vôbec začnem užívať.Má s tou Qlairou niekto skúsenosť???

mifor

Ja užívam Triregol kvôli Turnerovmu syndrómu a navyše u žien s týmto syndrómom sa môže objaviť aj znížená funkcia štítnej žľazy. Takže súčasne s Triregolom musím brať aj Euthyrox.

aluska

ved ja ta neodsudzujem...kazdy ma pravo sa tu vyjadrit..
ja napr s takym kondomom-radsej nebudem sexovat...nic pri tom necitim-ale vobec

illaja

to aluska: sak ja ju ani neberiem.Len som chcela prispiet jednym pripadom zo zivota a svojim nazorom na vec a bolo to ku teme.Ty tiez ako vidim mas svoj nazor na vec.A vobec nejdem ho rozoberat: tvoja slobodna vola..Tod vse.

aluska

illaja sak ju neber a mas...aj tak nic nezmenis na tom, ze ini ju brat budu..zato ze niekomu sa zmenia nalady pri hak-to nie je choroba...to len nesadne hak...pretoze hladina hormonov je u kazdej zeny ina, inak sa meni pocas cyklu.a preto kazde tabletky sadnu kazdej zene uplne inak..takze negeneralizuj..pretoze takato individualna vec sa neda generalizovat

illaja

Mam jednu znamu,ktora pouzivala HAK pri znizenej funkcii stitnej zlazy.A veru nechcela by som byt na jej mieste.Mala neskutocne zmeny nalad,bola precitlivela,kazda malickost u nej prerastala v horor,doslova terorizovala partnera a rodinu.Tak potom ju partner prinutil ist na vystrenia,kde jej zistili ten problem so stitnou zlazou,nasadili jej hormon,odporucili prestat pouzivat HAK(aj tak je to priserne svinstvo) a v uz priebehu prvych tyzdnov jej stav sa zacal normalizovat.Kvalita zivota sa podstatne zlepsila a hlavne je,ze sa zachranil vztah.Tak ze tak........A vobec-preco HAK?Preco zena si ma nicit zdravie?Ved su aj ine sposoby ochrany..........

emira

aluska, fer je to, na com sa zhodnu obaja partneri. Nam vyhovuje to, co robime. Co sa tyka tej vazektomie, tak moj napad to nebol, mali sme obdobie, ked sme si mysleli, ze nechceme mat deti a on bol uz objednany na vazektomiu (z vlastnej iniciativy), potom sme to este dlho preberali a rozhodli sme sa s tym pockat. Neviem, co je na vazektomii zle, budeme mat obaja pokoj. Skor sa cudujem zenam, ktore idu na podviazanie vajcovodov, co je teda velkobrusna operacia, namiesto toho, aby chlap absolvoval u lekara parminutovy zakrok. Inak, spermie sa daju supnut do spermobanky, tak sme to chceli povodne urobit, ale ja by som musela podstupit potom umele oplodnenie. Vyskusali sme tabletky (manzel videl v telke pitvu zeny po tromboze, ktoru dostala z uzivania piluliek), kondom (nechce sa nam rano hladat ho a prechod suloz-oral s kondomom je fuj), spermicidy (cela som bola zapatlana, musela som cakat, kym zaucinkuju a oral sa robit neda).

katkakm

No Hak som ako 15 roč nebrala kvôli sexu,ale pokožke a silnej menštruácii.
Na kondómoch sme teraz,no ja im nejak velˇmi nedôverujem a ako píšeš, nič príjemné.Zajtra idem k lekárovi a uvidím ako sa vyjadrí.