Darček pre brata :-)

zuzick

moj brat chcel na 30-tku reproduktor Pegasus 2 - oravaspeakers.sk, a tak ma na nej nalepku s nasou fotkou a myslim, ze je to top darcek ;)

nelii

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

dobra vila

Ten zoskok padakom som ja pozerala tiez, pred otcovymi narodkami :D. Ak ma niekto pevne nervy a nie je strachopud, tak to zarucene vyskusaj... nezabudnutelny zazitok... Len nie kazdy ma na to guraz, ja by som sa na to napriklad nikdy nedala.
Ale tomuto sa vazne povie "zazitok na cely zivot" :P.

julka.-tak to je dost smutne, ked ste surodenci a tak sa nenavidite. Mali by ste na tom popracovat, predsa ste len jedna krv a este s 10 rocnym odstupom, nepochopim... Vasi rodicia sa na vas musia pozerat s velkym smutkom.

sign

adrenalínovy šport je fajn,čo takto tandemovy zoskok padakom? aj ked je pravda že to je skorej letný darček,ale niečo take skús ale poukaz do kupelov atd

julka.

Ja by som mojmu dala jeden kopanec do vajec :-)My sa od malička nenavidime a to on ma už 35 rokov a ja o desať menej.

malaalam.

asdt-poukaz na masaze, alebo nejaky adrenalinovy sport,predplatne nejakeho jeho oblubeneho casopisu (napr. otcovi som dala predplatit GEO)...