Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aknózna pleť a prekrytie

Príspevok v téme: Aknózna pleť a prekrytie
Shantall

Mám ťažšiu formu akné, hnisavé vyrážky aj komedony. Používam Aknecolor, ale strašne vysušuje a nevydrží mi na tvári dlho. Samozrejme to riešim liečbou zvnútra, teraz mi ide ale o prekrytie.

Nepoznáte nejaký make up s dobrou krycou a zmatňujúcou schopnosťou a v cene tak do 15€ ?

Chcem si kúpiť aj púder, skúšala som kompaktný, ale nevyhovuje mi. Pleť som mala mdlú a robili sa mi z neho strašne šupinky. Rozmýšlam nad sypkým, ale fakt neviem. Na trhu je toho príšerne veľa a je fakt, že sa v tom neviem poriadne zorientovať.

Rada by som tiež vedela či tekutý korektor spĺňa svoju funkciu, potrebovala by som taktiež zakryť kruhy pod očami.

Príp. ďalšie rady na iné výrobky uvítam.

illila

A co tak vyskusat galvanicku zehlicku na tvar?Okrem vyhladzovania pleti,ma aj ucinky hlbkoveho cistenia pokozky.Odporuca sa aj pri aknoznej pleti..Mozno-alternativa?

Orihime

Ako keby som to ja písala. Makeupy nič nekryjú, vždy mi všetko vidno. Tiež som mala Aknecolor, tiež vysušoval. Teraz som si kúpila Dermacol- Makeup Cover. Používajú ho vo filmových štúdiách a stačí ti kúsok na celú tvár a všetko to zakryje. Navyše stojí okolo 3.50 Euro. No trocha sa ne pleti leskne čiže treba požiť púder.

hrusticka_3

ahojte baby.ja som mala tiez 7 rokov akne, bojovala som s nimi vselijakymi vyrobkami, aj drahsimi, ale nic nepomahalo nejako extra super, az som sa dostala k vyrobkom Mary kay a tie zabrali.a uz pol roka je o 85-90% lepsie a okrem standardnych 5 vyrazok mam tyzdene 1, niekedy ani 1..a make up, pouzivam tiez od nich. Ale myslim ze je dolezitejsie to poriesit aby sa vobec nerobili, nie ich iba skryt..mne Mary kay pomohla aj na "uzdravenie", aj na prekryvanie-ma dobre korektory..rada poskytnem viac info,ak chcete(napiste mail,sem moc nechodim:) - viem ake to je, 7 rokov som sa "hambila" za akne...drzim palce

lejsy

Jahoda_ suhlasom s tým make up-om...tiež mám ten isý problem..biely krk..strašne..v lete nosim naschval vlasy hore aby mi ho upalilo..no marne..a ekd si dam make p krk vyzera jrozne bledy..tak neviem..mám tiež akne:/ a svetliejšie make upy to smaozrejem nezakryju..tiež hlaam tens právny make up no neviem..momentalne použivam dermacol ten na akne..č.1...aspon nemám krk taky bledy..aj zakryje...aj lieči..takže tak..

Jahoda_

Ja ak som použila čokolvek, tak som vyzerala ako maska. Ja ma hrozne bledy krk, tak ak som si dala na seba najbledši odtian make-upu tak som vyzerala ako smtka odkrvená no hrozne bledo. A ak som si dala niečo tmavšie o stupen ,tak už mi ten biely krk svietil a bola som ako s maskou na ksichte. A to nehovorim o tom ako mi tie vyrážky boli pod make-upom vidno lebo tie hrbolčeky boli pod tým aj tak vidno. Hrozne.Teraz už vyražky skoro nemam, to som s tým bojovala ešte na SŠ len občas jedna dve a to už zakryjem iba korekčnou tyčinkou.
Užívala som zinok 2x denne 15mg tak si myslím, že to mi veľmi pomohlo.
a myslim, že žiaden make-up to nezakryje na 100% iba ak by si si tam toho dala vela ale to už aj škaredo vyzera