hovorme spolu

samko

Babenka, aby som dokončil. Ako sa k tebe správali, ako ťa zatláčali do ústrania, príp. ponižovali. Povedz mi, čím si horšia ako tvoji súrodenci. Nepiješ, nefajčíš, nedroguješ, dúfam, že nie si zlá na rodinu. Ten dôvod mi povedz, ako ho poznáš. Si najmladšia, alebo najstaršia z detí. Musím mať obraz.

samko

Túto tému som založil, lebo ľudia spolu potrebujú hovoriť, vyžalovať sa a nie dusiť to v sebe. Pôvodne sme to s Babenkou mali rozdiskutované na téme -Helikobakter, čo s tým-, písali sme si na túto tému a myslím, že sme si toho napísali dosť ohľadom priamej liečby. Nakoľko táto choroba /HP a vredy žalúdka/ vzniká aj vďaka vnútornému napätiu, nekomunikácie s okolím, resp. nikto nemá záujem si nás vypočuť, ani lekár, lebo ako sme zistili, on by tu mal byť pre nás, ale on sa tvári, že my sme tu pre neho /za každého pacienta má peniaze každý mesiac hoci ambulanciu nenavštíviš!/, založil som túto tému pre voľnú diskusiu o živote, postrehoch, pocitoch, poradiť sa pred nejakým rozhodnutím a prečítať / napísať/ názory viac-menej anonymných priateľov, to sme my, všetci. Vďaka víchrici mal môj PC výpadok spojenia, dúfam, že odoslanie nabehne. Babenka, nedaj sa, svoje si presaď, nie si odvrh!

babenka

aby sme trochu podebatili.
samik, u mna tieto pocity vyvolali rodicia a ich pristup ku mne. nikdy som nebola pre nich dobra,vzdy boli dôlezitejsi surodenci.preto si to myslim o sebe ja sama...uz sa mi ich pohlad na mna stal aj mojim vlastnym.

babenka

:)))
pridem tu,ale teraz mam povinnosti.
nevedela som,ze vsetky city idu cez zaludok! chudak ten moj,cezen idu same pocity menejcennosti,zbytocnosti a strach zo vsetkeho!
ahoj