Ako mam dat dole tuk z bruska??

Lilly2

Irina12: Ja by som mala záujem o ten jedálniček a aj o ten tréningový plán. Ak vám to nerobí problém, tak mi môžete zaslať na môj mail.

Irina12

Ahoj Janinka2222,
väčšina z nás má ten problém, že??
No, takže v prvom rade musíš zmeniť úplne celý jedálniček, ako napísala Mary229...tzn. 5-6 porcii jedla denne menších, potom vypiť 2-3l vody čistej, žiadne sladké malinovky a minerálky...proste hlavne vodu:))..lebo tá krásne prečisťuje celé telo a tiež zelený čaj len s citrónom; ak chceš..
Potom musíš do svojho režimu zaradiť aj pohyb ale aj aeróbny(vytrvalostný), teda cvičiť tak, aby si sa čo najviac spotila min 30min bez prestávky a ak by si chcela vyrysovať svalstvo, čo verím, že ho máš na brušku:))ale nevidno ho zrejme...tak musíš aj posilňovať, odporúča sa 2x posilka a 3-5x niečo vytrvalostné...inak, ak by si chcela, aký by si mala mať asi jedálniček a aj to cvičenie, že aké...napíš mail, pošlem ti to, ak by si mala záujem...a pošli mi aj svoju váhu a výšku..
Inak želám veľa šťastia:)))

Mary229

ked mas tuk na bruchu a budes cvicit brusaky, brucho bude vyzerat este vacsie kedze sa ti zacnu rysovat svaly pod tym tukom.. Tuk odsranis stravou.. menej sladkeho a viacej mensich porcii denne