aky mate nato nazor?

ShaulaThalit

mne je strasne luto takychto pripadov... hlavne ak sa zamyslime nad tym, ze to dievca uz nikdy nebude mat "normalny zivot"

breza77

chcem aj ja prispiet niecim,co som pocula pri debate dvoch chlapov,riesili tento problem:dospele dievca 19 rokov,v maturitnom rocniku otehotnelo,ma fajn chalana a su stastni,chcu byt spolu,tu je to vsetko ok,ale jej mama sa postavila na zadne a utajuje dceru a cele tehotenstvo,nakazala jej ze dieta porodi daleko od domova a daju dieta do hniezda zachrany,to dievca nie je schopne urobit proti mame nic,jej otec ticho respektuje svoju manzelku su velmi veriaci,pacila sa mi odpoved jedneho z chlapov,je to otec dcery,ktora sa kamarati s dotycnou tehotnou ten povedal,ze ju ubytuje vo svojom dome aj s dietatom a ze ju bude podporovat ako sa bude dat,totiz jeho dcera mu o tomto probleme povedala,tehotna je teraz v 8 mesiaci,pokracovanie zatial neviem aasi sa ani nedozviem...

anett33

je to katastrofa,ale odsudzujete ju,pretože je to viditeľné a všetci o tom vedia...ale ženy,ktoré idú na interrupciu robia presne to isté-tiež si zabíjajú svoje deti-len sa o tom takmer nik nedozvie... a nepôjdu ani sedieť do basy,lebo tento zločin je naším štátom povolený.

martinka54

je to smutne, ale podla mna si taka zena uz nikdy nezasluzi dieta. kolko zien nemoze mat deti alebo sa trapi kym sa im podari otehotniet a ona ho len tak zabije? otrasne a u mna nepochopitelne,lebo ja som velmi tazko otehotnela a takato tomu babu zoberie zivot. memam rada taketo pripady a je to velmi luto.

meggy10

na hlavu padnuta osoba, ale mozno to aj tak nechcela, tak ako napisala katka, ze je to chyba mozno jej rodcov, ze ju nepodporili v tom a nepomohli, asi mala v hlave skat po porode, a bala sa, ze niekto zacuje plakat babatko, tak mozno ze ho aj preto vyhodila, ale ja sama si to neviem ani predstavit.

katka...

Ja ju tiez nechcem ospravedlnovat, ale tiez si myslim, ze je to chyba okolia. Hlavne rodiny. Musela sa ich velmi bat, ked sa im s tym nedokazala zdoverit. Je to smutne. Bude mat vycitky do konca zivota.

Marylin

dakujem za vase nazory iba som som bola zvedava ako to vy vidite a vnimate a je to smutne tak mi je toho dietatka luto juj ale no uz je niekde v nebicku.

Marylin

dakujem za vase nazory iba som som bola zvedava ako to vy vidite a vnimate a je to smutne tak mi je toho dietatka luto juj ale no uz je niekde v nebicku.