sexxxxxx

Príspevok v téme: sexxxxxx
nikusiq19

neviem co sa so mnou deje,nedokazem pri sexe dosiahnut orgazmus. mam sice len 20 ale nikdy som s tym nemala problem. uz dva roky mam toho isteho chlapca a vzdy to slo,dokonca aj ked mi drazdi klitoris tak sa neurobim ale ked si to robim sama tak to ide. vlhka a aj vzrusena som,tak v com je problem?

alzbee

Domííík: sorry, ale podla mna si sem praveze napisal(a) to, co jej orgazmus vobec neprivola, pretoze ked ho clovek velmi chce a sustredi sa len na to, aby ho dosiahol, tak ako naschval neprichadza...mala by byt skor uvolnena a uzivat si milovanie, ale nie s tou myslienkou, ze musi dosiahnut ocko.

Domííík

Vôbec sa nebooooj nie je s tebou žiadny problem!!! odporučam polohu: sadni si na neho tvárou tvár, uvolni sa hlavne a pohybuj sa na nom tak ako ti je dobre a uvidiš že sa orgazmu dočkáááááš!!!!! len musiš chcieť a to velmi a sustrediť sa na to a nemysliet na nič iné!!!!! uvidiš ake to je užasneeee potom :)

nikusiq19

la femme neviem mozno to bude tym ze si nikde nemozme najst pracu.diky za radu tie sviecky a vinko urcite skusime.diky

la femme

nemas v poslednej dobe nejaky problem? osobny alebo mozno ta nieco trapi, nieco nad cim stale premyslas..aj toto moze byt pricina..a navyse, ked vies, ze to uz parkrat nevyslo, si v napati a popritom rozmyslas ci dosiahnes orgazmus..skus sa uvolnit, urobte si pohodu, sviecky, prijemna hudba, dobre vinko ;)