mykóza počas menzesu...prosím o radu!

Príspevok v téme: mykóza počas menzesu...prosím o radu!
Mery NR

baby prosím poradte!
už 2 dni pociťujem svrbenie, včera už aj zapáchajúci výtok, čo je určite mykóza ktorú mávam pravidelne raz, dva krát do roka.. dnes som chcela nabehnúť do lekárne, že si kúpim Candibene alebo Canesten, lenže som dostala MENZES!!!!!! takže vaginálne tabletky teraz nepripadajú do úvahy.. čo by som mala užívať????? alebo sa prečistím menštruáciou????? natieram si to s Canesten krémom..

renca68

Ahoj Mery NR,
NIE,nedajú sa bežne kúpiť v obchodoch ani v lekárňach. A internetový predaj, na to nie som, musím to vidieť na vlastné oči... Odkiaľ si? ja som zo Šale, ak si niekde poblíž ozvi sa mohli by sme pokecať o tom. Alebo napíš na mail: renatagemeriova@gmail.com

katkakm,
som rada že máš aj ty pozitívne skúsenosti s tými intimkami ( ako všetky ostatné,čo vyskúšali)

katkakm

to jana: Moja a ty máš koľko rokov 10?Mydlom si vyumývaj mozog od tých sprostých rečí.

to renca: tie vložky sú super, fakt pomáhajú.

Mery NR

renca, tieto intimky sa dajú kúpiť aj bežne v obchodoch alebo len cez internetovy predaj?

aknitka, mne to uz prestava..ale podla mna dopadnem ako ty. teraz mi to na nejaky cas zmizne (ako sa prečistím s menzesom) a po par tyzdnoch vrati, kedze sa neliecim.. ale díky pekne za odpoved!

renca68

Pre Mery NR a ostatné.
Viem, že všetky utekáte do lekárne alebo gynekologičke pre prvú pomoc. Lenže aj som s tým aj s inými mala problémy a tabletky vôbec nepomáhali. Tak Vám odporúčam moju skúsenosť:Vyskúšajte aniónové INTIMky LOVE MOON s liečivými účinkami a budete prekvapené ako aj ja aj moje kamošky. Ak máte záujem, ozvite sa. A držte sa

aknitka

presne toto som ja riešila pred mesiacom. tiež som sa len natierala krémom a po skončení menzesu použila tabletku. lenže mne sa to po dvoch týždňoch vrátilo tak som radšej zašla ku gynekologičke. dostala som tabletky na 9 týždňov (ústne), dúfam, že sa mi to potom už nevráti.