Pridajte sa!!!!

lamiska

dianuska jedna sojovka Ti snazenie urcite nepokazi, navyse v ovocny den tusim mozes aj medit a trosku cukrit, takze podla mna si ani nezhresila...aj my ideme na ples a na svadbu :D a chcem sa pekne obliect, tak by som rada nejak vyzerala, len ja som dlhe obdobie bola chuda aj bez snazenia a preto sa asi neviem nakopnut :( skrinu mam plnu pekneho oblecenia a nemozem ho nosit, lebo som sa "zvacsila"... Verim, ze to schudnes a potom ti dam mail a odfotis sa mi v tych krasnych plesovych satach...

dianusa

To nevadi,ze neides na 100%,hlavna vec,ze si sa odhodlala so sebou nieco robit...aj to je,ze si vynechala sladke a jes do obeda ovocie a neprežieraš sa po veceroch...a 7kil sa da pekne aj pomaly...pre mna je to pokrok....prides do toho... ja to chcem do konca januara dosiahnut na tých 65...lebo ideme na ples aj na svadbu a chcem trosku konecne vyzerat:))neviem ako to mam rozdelené,ale ked som mala 60kil,tak to bola parada..na moju výšku super postava a to je aj moj ciel,ale je to este daleko...ale dufam,že do leta to dosiahnem..a cudne je,že som na 5dni a drzim to dalej...inokedy ma dieta drzi najviac 3dni a koniec...to je asi tebou a tvojou podporou,presne to som potrebovala:)len vcera som urobila prehresok...zjedla som sojovu tycinku...ale co zabijem sa idem dalej...neverim,že ostatne holky nemaju take dni a drzia to stale na plne obratky:))a fakt je pravda,ze ovocný den je masaker aspon pre mna..dnes mam bielkovinový kuracie prsia so zeleninou a vyvarom a k tomu chlebik....tak uvidime ako sa budem držat:)))

lamiska

dianuska gratulujem, ja samozrejme nedodrzujem...ale aspon nejem sladke a doobeda sa drzim na ovoci, no ale uz si pripravuje podmienky na buduci tyzden a to uz nepustim...

dianusa

zase je vaha silnejsia a zase som sa povazila,ale dnes rano bola super a ukazala 71:)ale slubujem,uz sa vazit nebudem...dnes mam ovocny den 4,tak dufam,ze vydrzim...a tebe lamiska ako to ide...ako sa citis?dodrzujes vsetko poriadne....ja skoro..len tu kavu nie...ja ju nedokazem vypit bez cukru a bez mlieka :(

lamiska

dianuska schovaj vahu do skrine a vytiahni az po tom vodovom dni, inac ta to akurat znechuti a je dokazane, ze pred menstruaciou zena priberie lebo zadrzuje vodu, takze sa netrap.

dianusa

Nooo tak ja mam po tej vcerajsej kapuste este o kilo viacej:(a strasne som nafuknuta a dnes by som mala dostat aj svoje dni....niekto spominal,ze pri cviceni je sval tazši nez tuk,ale pochybujem,ze po 2dnoch:))))akurat mam dnes pizzu,tiez samozrejme podla receptu..:)a asi sa uz prestanem vazit,lebo mi z toho tuk tuk:)

lamiska

dianuska neboj, statnice ubehnu a ty si ani neuvedomis ako...mne po nich zostali len tie kila :(( no a dnes som sa doobeda drzala a potom som na obed namiesto kurata bola nutena jest cestoviny - nasa jedalen neponukla inu alternativu...ale na veceru som to kura mala...pozitivne je, ze som nejedla sladke a vydrzala som doobedie na ovoci...a ty ako?

dianusa

Neboj zvladneme to...nemas daleko do ciela...len treba trpezlivost....ja si este hodinku pockam a sup sa na segedinsky,ale som masaker hladna teraz...nooo ja by som chcela každý den aspon 30min. na stacionarnom,ale ci to dodrziim?ja som tiez teraz v statnicovom,tak dufam,ze uz nepriberiem,lebo to by bola katastrofa...:(

lamiska

to aj ja dufam, ze vydrzime...ja som totiz strasne leniva dietovat, zajtra mam teda bielkoviny a budem asi kura jest :) na cvicenie nemam moc casu, ale zaobstarala som si legmagic na posilnovanie a vo stvrtok sa chystam na aqua aerobic...no a vazim 57 kil, tych 7 kil som pribrala pocas statnicoveho roku a musia ist jednoducho dolu :((

dianusa

supeeer,konecne sa niekto nasiel....ja zajtra idem na 2den akurat si robim segedinsky gulas...samozrejme podla knihy....akurat som docvicila...chcem kazdy den 30min. na stacionarnom...dufam,ze to tentoraz dokazem...no moj ciel je na 60,ale to je este straaasne daleko...a kolko,ze to vazis?neboj zvladneme to,len treba pevnu volu...:)