Mám 14 rokov a strašbný problem s ktoreho mam velmi velke deresie niekedy sa mi neda anii spat...je ot v tom, že moje malé pysky ohambia su strasne až privelke a velmi pretrcaju cez velke pysky :( som stoho fakt nestastna aj ked som citala že mužom sa to páči a blá blá blá:) prosimvas Tí muži, kt. pozerajú túto temu napíšte mi sem či sa vám to paci alebo nie.( ale úprimne
Muži odpovedajte !
hejhejhej- ty si uchyl??:D
sa rob na niecom inom:D....trebars na plyšovom medvedíkovi:D
je to ok nicoho sa neboj ... ked ta ma niekto rad tak mu je to jedno ... a urcite az take velke nie su ... alebo snad ano ?
Posli mi fotku tvojej ... na ventilat0r3@azet.sk a napisem ti ci by sa mi to pacilo alebo nie :) Samozrejme tvar na tej fotke nemusi byt :)
Ja som si dal nechtiac teraz tvoj nick to prve Nešťastná :) tak aby si nebola pomýlena som chlap a mne by to nevadilo ja mam podobny proble sa bojim sexu lebo mam nieco do 15 cm penis a tiez sa bojim toho isteho co ty .... alebo vecsina bab su za to ze "cim vecsi tym lepisi" mam tu temu otazka tak ty sa neboj fakt to nevadi :) a neblbni s operaciou :)
ale bojím sa toho, že ked k tomu dojde (k sexu ale to samozrejme neskor) takk sa to mzuzovy nebude pacit a vysmeje ma.. :( bolo by to hrozne..a od kolkych rokov za povoluje plastika malych pyskov ohambia? (labioplastika) ????
Podla mna musiš byť nadherna aj s nimi niakemu to nebude vadiť :) no mna osobne by to neznechutilo ale vzrusila by ma ta tvoja jedinecnost a ten komu sa nepaci je uplny jebo ....... :)