Manzelka vraj nevidi zmysel v sexe

Príspevok v téme: Manzelka vraj nevidi zmysel v sexe
Axel

S manzelkou sme spolu asi 2 roky, mam 22 a ona 23, ona bola moja prva zena v sexe. Ona vraj mala predomnou troch. Mame spolu rocneho syna. Ide oto ze mame spolu sex tak raz do mesiaca ale mne to jednoducho nestaci po inej netuzim ani nechcem mat ale vzdy ked sa jej opitam ze preco nechce sex tak odpovie ze ona si ho uz uzila dost a mne hovory ze som sa slobodny nevyburil a ze ona uz nevydi zmysel v sexe. Mame sa velmy radi, ja sa snazim urobit ju stastnou ale mne sex proste chyba. Viete mi poradit co sa s tym da robit? Ku sexuologovy odmieta ist, ze ona je vraj v poriadku.

hormon

kokos, od takej by som utekal, nejde o ten sex, ale princíp, akým ti to vysvetluje, jednoducho citove vydieranie, lebo si myslí, že ked mate spolocneho syna, ze si moze dovolit vsetko, ze nezdupkas,,,a ze sa vyburila moc ??...sak ma 23 rokov preboha ako moze byt vuberana, to si nedovoli povedat ani zdravá 50tka

janekMY33

ale ved to je normalne ale neviem ci si pozeral film nevera po slovensky.Vidis ako tam chlapci dopadly ked povedali ze boly neverny

rada

Ludia, ma rocne dieta, a starosti okolo neho, tak preto mozno ani po sexe netuzi. Mozno ju omrzel stereotyp a preto je nutne sa o tom s nou porozpravat. Je to malo, ale to bude mozno aj o tom, ze by si mal zmenit techniku, vyskusat nieco nove... napr.v posteli sa pred nou zacni vzrusovat, to sa niektorym babam paci, a ked vidi fesaka pred sebou, mozno to nou pohne. Treba zvolit aj inu atmosferu... skus nejake prekvapenie so svieckami, ticha hudba, urob jej striptiz, no jednoducho jej povedz, ze nech sa pozera. Naber odvahu a skus nieco taketo, mne osobne by sa to pacilo.

mato_

povedal som si, no dobre budeme sexovat len ked bude mat chut ona, ale ona mi neda ziadny signal nic, ziadna vasen, proste keby som nemal chut ja tak nesexujeme vobec uz mam asi z toho depku

Deee

ja si nejako neviem pomoct, tak vase manzelky odmietaju sex s cim pred svadbou nebol problem a potom az sa raz po dlhom proseni a zobrani o sex popozerate inym smerom a najdete si milenky, vase zeny su zase tie chudinky podvadzane...v tejto chvili sa musim postavit na stranu muzov...my to mame s manzelom dohodnute asi tak, ze ak chce on, ja si naladicku vytvorim aj cas najdem a ak chcem ja manzel mi takisto vyhovie a mame po problemoch...dohodli sme si to na zaciatku vztahu pred 4 rokmi a nikto sa nestazuje...

mato_

no, to poznam aj ja, moja ma 23 mame sex coras menej teraz asi raz za dva tyzdne. sme pol roka po svadbe a ona mi povedala ze je frigidna, aj ked vzdy si sex obaja uzijeme naplno myslim ze ma voci mne nejake zabrany alebo co, nechapem to, vzdy ked chcem sex zacne sa chovat divno, nesmiem sa jej dotknut, lebo ju vsetko stekli, vybuchne od smiechu a akoby mala zo mna srandu, fakt ma to dost stve, niekedy som s toho fakt nasraty a mam zlu naladu a je to ako bludit v zacarovanom kruhu. ona sa cuduje potom, ze preco mam zlu naladu a pohadame sa, no dufam ze sa to zlepsi casom

datelinka

axel, tak to nie je v poriadku. tvoja zena ma nejaky problem. 23 rocna zena predsa nemoze byt natolko vyburena, ze uz nepotrebuje sex. je mozne, ze po porode a pri starostlivosti o dieta je unavena, alebo pri dojceni sa jej zmeni hladina hormonov, tak jej klesne libido.
ale rok po porode je uz dost. skus jej davat viac komplimentov, cely den, skus jej pomoct s niecim, ak ma toho vela, pekne sa uprav, navonaj a skusaj ju dobyjat. vela stastia.