Manzelka vraj nevidi zmysel v sexe

Príspevok v téme: Manzelka vraj nevidi zmysel v sexe
Axel

S manzelkou sme spolu asi 2 roky, mam 22 a ona 23, ona bola moja prva zena v sexe. Ona vraj mala predomnou troch. Mame spolu rocneho syna. Ide oto ze mame spolu sex tak raz do mesiaca ale mne to jednoducho nestaci po inej netuzim ani nechcem mat ale vzdy ked sa jej opitam ze preco nechce sex tak odpovie ze ona si ho uz uzila dost a mne hovory ze som sa slobodny nevyburil a ze ona uz nevydi zmysel v sexe. Mame sa velmy radi, ja sa snazim urobit ju stastnou ale mne sex proste chyba. Viete mi poradit co sa s tym da robit? Ku sexuologovy odmieta ist, ze ona je vraj v poriadku.

milli11

Viac jej pomahaj so synom a v domacnosti, pri domaciach pracach.

Ze pomahas? Dobre, tak potom... Pomahaj jej este ovela viac. A poctivo, ziadne take, ze to spravis tak, ze to ona musi po tebe opat upratat. Po vareni aj umi riad.

Priklad. Taky vtip zo zivota manzelov:

"Pravda o grilování

Grilování je jediný druh vaření jakého je většina mužů schopna. Když muž prohlásí, že bude grilovat následuje tento řetěz reakcí:

1. Žena jde do obchodu a nakoupí všechno potřebné.

2. Žena udělá salát, zeleninu a desert.

3. Žena připraví maso, dá na tácek zároveň s potřebným náčiním, omáčkama a pak to
přinese manželovi, který mezitím okukuje kolem grilu s pivem v ruce.

4. Muž naklade maso na gril.

5. Žena jde dovnitř, připraví talíře a příbory.

6. Žena vyjde ven a řekne manželovi že maso se pálí. On ji poděkuje a požádá, aby mu
přinesla další pivo.

7. Muž vyndá maso z grilu a podá to ženě.

8. Žena dá jídlo na talíře a přinese ke stolu.

9. Po jídle žena uklidí stůl a umyje nádobí.

10. Všichni pějí chválu na mužovo vařeni a děkují mu za jeho snahu.

11. Muž se zeptá ženy, jak se ji líbil její "den bez vařeni" a když uvidí její naštvanou
reakci, usoudí, že nic neudělá ženskou šťastnou."

Ak to nepomoze, potom je frigidna alebo ju nepritahujes. Hm... Teraz mi napadlo, naco by sa potom vydavala?

Hm1

Axel... nechcem byť za debila ale....pokiaľ si vyskúšal už fakt všetko a ona je aj tak odmeraná a nepripustí ťa k sebe v 23 rokoch... tak moc možností do budúcna aj celého života ktorý máš pred sebou, ako to zvládnuť, nemáš...jedine že ti bude stačiť do konca života masturbovať nad Pčkom... . Všetko smeruje k tomu, že pravdepodobne skôr či neskôr začneš ten sex hold hladať inde, aj keď to teraz odmietaš.

Pýtaš sa čo sa s tým dá robiť....asi jedine ten sexuológ, ku ktorému odmieta ísť, by to mohol zachrániť....po pôrode sa jej mohli pomeniť tam dole veci, možno aj hormonálne nie je v poriadku.

Mimochodom, neuraz sa, ale si si istý, že pred pôrodom ju sex bavil? Nehrala to na teba? Nie je frigidná? Nemá nejakú traumu? Atď atď... trebalo by proste toho sexuológa.

wurva

aha, to som napisala dost mimo temy.. tak k teme, myslim, ze to normalne urcite nie je.. a zaujimalo by ma, ako to teda vyzera, po troch rokoch...

wurva

mat tak svojho jedineho milovaneho muza :) nebranila by som sa milovaniu.. casto byvam v tomto iniciatorkou ja.. priatel, zda sa, je spokojny.. nemuseli by sme byt ani manzelia, staci keby sme byvali spolu, vyhovoval by mi sex aj niekolkokrat denne.. zial, na to si este pockam nejaky cas :D

Slota

ona tvrdy ze je to v poriadku raz za mesias ale urcite to v poriadku neny a preco nechce tazka otazka ale ja mislim ze ona moc ani nechcela pred dietatom len to hrala a teraz ma dieta ked bude chcet mat druhe uvidis ten nastup

Sax

som starší . V mladosti som mal tiež také problémy . Potom som si našiel inú ,ktorá to mala rada ,keď sa to ale moja dozvedela
už vedela ,že je chyba . Mám dojem , že jej dávala rozumy jej matka , pokým sme bývali spolu . Stávalo sa , že sme sa ráno rozišli do práce v najlepšej pohode a keď som prišiel z práce rovnou cestou domov , tak sa so mnou nebavila ani bránka na ohrade . Po 16 tych rokoch sme sa aj tak rozviedli , jednoducho sa to nedalo .

anttonia

23 rokov a dva roky manzelia??? to je sila, kam sa ponahlate...potom to tak vyzera uz v 20 ze ste ako stari manzelia co spolu nespavaju. co chcete spolu robit dalsich 50 rokov? ako nic vzlom len tomu velmi nerozumiem

majuska23

My sme s manzelom mali ten istý problem. Najprv to bolo kôli únave, potom sa mala zobudila....
Ani ja to nemusím kazdý den ale po čase sa to zlepšilo. Asi im to až tak nechýba, ale skúste vypadnúť z domu a nechať ratolesti niekomu postrážiť. Možno vaším manželkám chýba trochu zmeny aj keď o tom ešte nemusia vedieť, že im chýba

ShaulaThalit

inak... mozno to suvisi aj s tym, ze bola tehotna.. to je proces kedy sa vela veci meni v zenskom tele...
mala by ist k sexuologovi, ale najprv by si asi mala uvedomit, ze ak clovek netuzi po sexe, tak nieco nie je okay. lebo zdravy jedinec sex potrebuje...