ako sa da najlepsie a najefektivnejsie schudnut z bokov??
prec s bokmi..
v tejto www.zdravie.sk :)
dakujem a v ktorej teme si radila? nech si ju tiez precitam
Prave som pisala odpoved na podobnu otazku inej uzivatelke...tak ti to tu skopirujem...
Hlavne beh, vytrvalostny, cize pomalym tempom a vydrzat aspon 30-40min. Ak mas radsej statickejsie cviky, skusim opisat, mozno sa to bude dat pochopit.. :-)
postav sa, s rovnymi nohami a jednou nohou zacni dvihat do boku, snaz sa az do praveho uhla, je dobre pridrzat sa kvoli rovnovahe. Krasne sa ti pritom namahaju prave boky a vidis ako sa natahuju.
Dalej mozes skusit na zem, na stvornozky na kolena, a rob to iste, cize dvihaj jednu nohu pokrcenu v kolene tiez doboku, potom mozes vykopavat dozadu, napadne ta aj viacero inych variant v tejto polohe...
Hlavne tieto cviky rob co najpomalsie a vysoky pocet, zo zaciatku aspon 20krat kazdou nohou, postupne serie zvysovat.
ako ja by som rada mala zenske krivky, ale teraz ked som sa pozrela na seba odzadu tak som sa zhrozila..preto riesim boky, potom budem ostatne :))
ale smajlik, len som zartovala, ja mam utle boky, ale tak mi to pripadalo na prve precitanie, ze nechces mat zenske krivky :-)) nie je to skor zadok, co ta trapi? ci mas vyslovene vacsie boky?
skusala si orbitrek? alebo bicyklovanie.
och dufam ze na deti mam este cas..neboj neskor sa k nim vratim :)
preco prec s bokmi? vies ake je to prakticke na nosenie deti na rukach? tak super sa tam oprie dieta. ja som len teraz pochopila, preco mavaju zeny rozsirenu panvu. nielen na rodenie. :-))