Ked som s mojim chalanom,tak je mokry, ale pri tom este nemal erekciu.A ja potom neviem, ci to su uz spermie alebo iba nejaky vytok. A bojim sa, ze ked spolu mame pohlavny styk a neberiem antikoncepciu a nepouzivam kondom, ci nebudem tehotna s toho co z neho pred tou erekciou vyteka....prosim poradte mi
Ked je chalan mokry pred tym nez sa spravi, co to potom z neho tecie?
raz som cestoval domov a vo vleku som videl jedného chalana ktorý posediecky začal vydávať vzdychy a potom dupal nohami a uvolnil sa podla mňa mohli byť v jeho slipoch sprmie gec podla mňa no neviem a čo sa týká tvojho chlapca nemusíš sa báť lebo je to kvapôčka lásky to znamená aj to že tvoj chalan má zdravé spermie a je zdravý a ešte niečo raz ked sa dobre pamätám no nie som na sto percent istý len na 50 aj ja som to zažil mohol som mať okolo 16 rokou ráno som sa zobudil a bol som mokrý a ani neviem ako vôbec nič som nerobil nechápem to takže netreba sa bát s pozdravením od ethana ahoj
Denz, keby sa to pytala v 11 rokoch, tak by jej tu vsetci napisali, ze sa ma ist radsej hrat na piesok a nie zaujimat sa o takeho veci...ze ma este cas
tak sa to pyta ako 18 rocna a myslim si ze na to teraz uz pravo ma.
a kedze sa na to v 11 rokoch nepytala, odkial to ma teda vediet.???
ja mam 20 a viem teda vela veci o sexe, ale ked som mala 18 tiez som v tom mala este dost chaos, lebo ako 11 rocna som sa hravala s detskami na ihrisku a nerozmyslala o sexe..
moja rec X-D
Tak ked nechces uzivat antikoncepciu, tak pouzivajte s priatelom kondom a ked sa bojis, ze by vam praskol, tak to este kombinujte aj s Pharmatexom.
Dakujem.....
Ale bojim sa uzivat antikoncepciu, aby som nepribrala a nezabudla na nu, ze si ju mam vziat.Ale dakujem za radu, aspon som uistena, ze sa nemusim nicoho obavat.
Viki-tak najskor skus nieco take....
tvnoviny.sk
Ale ja sa chcem ubezpecit, jednoducho som to este nerobila a teraz prvy krat a mam strach.....Ja za to nemozem,ze som taka neskusena...
Viki-ale otazky mas ako 11 rocna......
Sorry.