Nie je to spravodlive

Príspevok v téme: Nie je to spravodlive
zarra

Dnes ma hrozne nastvala jedna vec ,ale hrozne.Boli sme na nakupe a stali sme POCTIVO vrade pri pokladni ,prisli tam cigani a doslova ma odtial vyhodili ,ked som sa ohradila tak iste mi jeden stihol posepkat aby som nepindala lebo mozem zle dopadnut.Nakoniec som ja bola zla ze preco nedrzim hubu ,preco som ich nepustila teraz tam vraj budu vystrajat.Ja uz teeraz neviem vsetci sme z tych ciganov posra...ty ,vsetko im staviame ,nemusia platit za energiu .Preco to tak je uz ste nad tym rozmyslali?CEst vynimkam a nie som rasistka ale tie peniaze co sa investuju do tychto ludi by sa mohli aj inak vyuzit.

Denz

jajka- ale celkovo neockovat:)
ved TBC,Hepatitida C....nic by som im nedal:DD
sice ani potkanov neockuju a je ich kopec:(

jajka001_

ja viem, dee oproti osadam je to pohoda, ale mame tu take oblasti, kam by som nevkrocila, a ked ich vidim tak sa im vyhnem. nie z rasizmu, mam privela zlych skusenosti

rofl

deee ja ta chapem. rozhodne su romovia problem, ktory sa neriesi a uz nam davno prerastol cez hlavu. najhorsie je, ze niekedy clovek ani nemoze pomenovat veci pravym menom, povedat ako sa veci maju lebo ho hned obvinia z rasizmu. alebo sa mylim?

Deee

jajka ja viem, ze to nie je take ruzove ani v ba, ale vramci mojej navstevy hl. mesta to bol ako prechod do ineho sveta,pozyvam ta na tyzden k nam a porozumies co som mala na mysli :-) su vsade ako kobylky a to je tak strasne neprijemne

Deee

neviem odkial pochadzate, ale ja vramci vysokoskolskeho studia som bola aj na "exkurzii" v romskej osade...chatrc na spadnutie a vnutri plazmova telka a dvd a 5 mobilov, podotykam v osade nemali elektrinu, vsetko to slo na kadejake akumulatory ci co to bolo...smrad, spina, ale elektronika, ze my taku doma nemame...no nic na dnes vas opustam...zase som sa strasne nastvala na ciganov a nechcem sirit zlu naladu takze DENZ mas pravdu tiez by som to neockovala...nech si priroda s nimi poradi...

rofl

deee ale tak vies si to predstavit, co by to bolo keby ich neockovali. ved to by sme potom vsetci chytili. ja si myslim, ze toto je jedna z mala pozitivnych investicii do nich. aspon nam tu nesiria bordel.