Nie je to spravodlive

Príspevok v téme: Nie je to spravodlive
zarra

Dnes ma hrozne nastvala jedna vec ,ale hrozne.Boli sme na nakupe a stali sme POCTIVO vrade pri pokladni ,prisli tam cigani a doslova ma odtial vyhodili ,ked som sa ohradila tak iste mi jeden stihol posepkat aby som nepindala lebo mozem zle dopadnut.Nakoniec som ja bola zla ze preco nedrzim hubu ,preco som ich nepustila teraz tam vraj budu vystrajat.Ja uz teeraz neviem vsetci sme z tych ciganov posra...ty ,vsetko im staviame ,nemusia platit za energiu .Preco to tak je uz ste nad tym rozmyslali?CEst vynimkam a nie som rasistka ale tie peniaze co sa investuju do tychto ludi by sa mohli aj inak vyuzit.

rofl

0vecka osobne som nemal s nimi ani ja problem. ale niektori ludia, ktorych poznam ano. ale tak napriklad tebe nevadi, ze ich stat (stat=ludia) neustale "dotuje"? pritom ty musis makat a ked nieco chces, musis si na to zarobit, dochodok, zdravotnu si platis a este aj poistenie v nezamestnanosti a nezamestnany nebudes ani z desatiny tolko co oni.

jajka001_

v nejakej dedine horko tazko postavili mur aby im do dediny nechodili len tak lahko kradnut, a obvinili starostu ze nezakonne separuje romov

jajka001_

oni cely zivot nic nerobia len kradnu a my im platime byvanie, skoly, stravu a este ich chodia filmovat ze ako ich tyrame

Deee

romska otazka bude vzdy velky problem lebo romovia poznaju len svoje prava a povinnosti ziadne...ja mozem, ja mam pravo, u nas ostala otvorena porodnica len "vdaka" cigankam, kamoska bola minuly tyzden v nemocnici s malym, ak chcela normalnu cistu toaletu musela si priplatit nadstandardnu izbu...inak by tam s malym neprezili...

jajka001_

v uzasnej usa maju taky skvely zdravotny system, ze ti chudobni nemaju peniaze na poistku, tak ich ani neosetria