pomôžete mi vybrať??? :-))

Príspevok v téme: pomôžete mi vybrať??? :-))
čerešnička

ahojte, tak v prvom rade sa chcem pochváliť, že čakám chlapčeka :-)) velmi sa na neho teším....len som trošku smutná, pretože neviem vybrať žiadne chlapčenské meno :-( páči sa mi Henrich alebo Sebastián, priatelovi zase Patrik..........waaaaa nemáte niekto nejaké dobré nápady na mená?? :-))) dakujeeem

oxyna

Mne sa paci Juraj, Rastislav, Matej, Kristian, Adrian. Patrik je meno ako stvorene pre buzika. Denis-penis urcite nie.

zuzic

blahozelam, nech je zdravy:) no mne sa velmi paci martin. zneje to sice staromodne ale mne sa paci... no vyber si ake sa paci tebe a ocinkovi:)

čerešnička

:-) inak to aj mna napadlo, že mu budem čítať mená, a vyberie si sám, ktoré sa mu bude páčiť :-)) mi to pripadá ako v beethovenovi :-)) ale tak milé to je... snád niečo vyberieme, a bude to pekné a bude sa mu to hodiť...

jajka001_

Sebastián m. z lat. Sebastianus obyvatež mesta Sebasty (gréc. sebastos úctyhodný, vzne�ený), dom. variant �ebastián, rus. Sevas�jan, tal. Sebastiano, franc. Sébastien, Bastien, maď. Sebestyén (�ebe�tén, �ebó), dom. �ebo

Patrik m. - Patrícia �. z lat. Patricius urodzený, patricijský (z pater otec), mu�. meno Petrik je pôv. írska podoba, angl. Patrick, franc. Patrice (Patris), rus. Patrikej, dom. Pa�o, - Pa�a

jajka001_

mne sa paci z tych troch najviac Sebastián lebo Patrik je take otrepane, ale zas mat otrepane meno nie je az take strasne :) Patrikovia byvaju pekni, sebavedomi, Sebastian to je pre takeho citlivejsieho chlapca - mal by asi komplikovanejsiu povahu :)

aknitka

čerešnička ozaj už máte všetky pekné mená zadané :-)). my máme doma Andreja (na tom sme sa zhodli spontánne naraz) a raz ak budeme mať ešte jedného chlapčeka tak to bude Tomáško. z tých troch mien čo si uviedla sa mne osobne nepáči ani jedno. ale sto ľudí sto chutí. dôležité je, aby sa to meno páčilo tebe a priateľovi. na názore iných v tomto prípade nezáleží.