co teraz?

MARK1

allianea, je pravda čo tu píšu spoludiskutujúci. Skúšky by ti z mediny mohli pravdepodobne uznať na príbuzných vysokoškolských odboroch napr.farmácia, veterina, záchranárstvo apod. Takže hlavu hore, život máš pred sebou a je len na tebe ako sa rozhodneš.

alzbee

Pokial viem, tak je to tak na kazdej vyske tak, ako pise swistica, i ked teda neviem, ci je medicina nejaka vynimka. ale napriklad aj na nasej -PriFUK v BA- je to tak, ze uznaju studentom skusky, ak nahodou raz vyletia a chcu sa vratit.

swistica

ja by som si asi na tvojom mieste dala prihlasku na farmaciu, je to lahsie ako medicina, a myslim ze mnohe skusky by ti uznali, takze urcite by si to zvladla vystudovat za 3-4 roky a nie za pat. Alebo si vyber nejake podobne pribuzne odbory.

Alebo teraz pri kreditovom systeme studia sa robi tak ze ak cloveka vyrazia zo skoly, da si znovu prihlasku na ten isty odbor, vezmu ho do prveho rocnika, uznaju mu spravene skusky a v podstate studuje dalej, s tym ze len strati jeden rok. Ale to by som v pripade mediciny asi nerobila, lebo je to naozaj tazke.

lleilla

asi si mala dovody,medicina je velmi tazka (ale neodpustim si poznamku,ze zalezi aj na akej fakulte studujes),v kolkom rocniku si bola?Ak si citila,ze to nie je to prave pre teba,tak to bolo spravne rozhodnutie,medicina da vela,ale strasne vela aj zoberie...