mám problém .... :(

Príspevok v téme: mám problém .... :(
bublinkaaaa1

pred chudnutim som vazila nejakych 58kg chcela som trosku schudnut podarilo sa mi na 48kg...ale vsetci mi vravia ze som az moc chuda /vyska 166cm/...a odkedy som schudla pod 50kg uz som nedostala ani menzes:( a preto by som chcela naspat pribrat aspon na tych 50 kg a snad sa mi aj menzes dostavi ...Ale problem je v tom ze cim viac toho zjem tim vazim este menej napr. dnes rano som vazila iba 46 a pritom na obed si davam porcie ako za dvoch

M.Rusková

a ako si sa pocas toho tvojho chudnutia stravovala?sportovala si k tomu?uzivala si nejake tabletky bez lekarskeho predpisu?

aluska

piwi nechapem preco pises do temy o chudnuti..co tak si prcitat pribalovy letak a zistis to?je to tam napisane celkom zrozumitelne

pupinka

Tentokrat by si denzovi krivdila,myslim ze az moc dobre vie preco to napisal,ani ja neverim,takychto tem je tu ako maku a vsetky maju spolocneho menovatela.vsak "bublinka"???

lienka666

bublinkaaaa1 - menzes nemas, lebo percentualne mnozstvo tuku v tvojom tele kleslo pod optimalnu hranicu - mas viac svalov, to znamena vyssi metabolizmus a nasledne aj "lepsie spalovanie". Ako optimallne pribrat - to ti neporadim...mozno sa tu niekdo najde, ale tusim tu uz bola aj takato tema...skus vyhladavc...

Z poznamok od DENZ ci nic nerob...je osoba, ktora asi cely den sedi na tomto fore a vsetko komentuje...velakrat uplne nekompetentne...asi sa nema kde realizovat...

piwy

Caute!Chcem sa spytat,ci neviete ze pri uzivani QLAIRI a po uziti poslednej tablety z predchadzajuceho balenia musim vynechat 7 dni alebo musim zacat hned nasledujuci den z noveho obalu?Dakujem pekne pekny vecer prajem!

delphia

bublinka namiesto toho, ze by si si uzivala zivot, mladost a to, ze si zdrava baba, tak vymyslas hovadiny a nicis svoje telo a zdravie dietou. k 166 cm bolo 58 kg vela???
no tak teraz mozno vyzeras ako z koncentraku - vychrla a strhana, ale tebe je dolezite ze si chuda, vsak?!
k tvojmu problemu sa vyjadrit neviem, nakolko potrebujes kompletne vysetrenie a az tak sa da k tomu zodpovedne vyjadrit