Som vydata. A zalubila som sa...

Príspevok v téme: Som vydata. A zalubila som sa...
hnusenica

Mam 24 rokov, som dva roky vvydata. Mame bezproblemove manzelstvo a lubime sa. Ale... Bola som v nemocnici, kde som sa liecila z uzkostnych poruch. Tam, na psychiatrii, som sa spoznala s uzasnym muzom, ktory je slobodny. Nikdy som svojho manzela nepodviedla, ale to, co som pocitila k tomuto muzovi, bolo nieco strasne silne. A obojstranne. Boli to len bozky a objatia, nic viac. Myslela som si, ze je to len chvilkove poblaznenie, ze mi chyba manzel, tak on bude akousi nahradou, kym ma neprepustia z nemocnice. Zial, nie je to pravda. Som strasne zalubena. I on. Hovori, ze to musime skoncit - ze som vydata... Ja si to uvedomujem, ale moje city k manzelovi ochladli. S "milencom" sme v neustalom kontakte, chystam sa ho navstivit... Poradte, co robit... Ja uz neviem.

anonym_6805

ahoj,ja si myslim,ze ty uz vies co mas urobit,ved si napisala,ze sa ho chystas navstivit

sama so sebou sa najprv porozpravaj ci ti ten novy stoji za to,aby si zahodila tie roky co si prezila s manzelom a co ma ten novy co tvojmu manzelovi chyba a naopak? a ci nezradis po case zase atd atd...neni to lahke