Som vydata. A zalubila som sa...

Príspevok v téme: Som vydata. A zalubila som sa...
hnusenica

Mam 24 rokov, som dva roky vvydata. Mame bezproblemove manzelstvo a lubime sa. Ale... Bola som v nemocnici, kde som sa liecila z uzkostnych poruch. Tam, na psychiatrii, som sa spoznala s uzasnym muzom, ktory je slobodny. Nikdy som svojho manzela nepodviedla, ale to, co som pocitila k tomuto muzovi, bolo nieco strasne silne. A obojstranne. Boli to len bozky a objatia, nic viac. Myslela som si, ze je to len chvilkove poblaznenie, ze mi chyba manzel, tak on bude akousi nahradou, kym ma neprepustia z nemocnice. Zial, nie je to pravda. Som strasne zalubena. I on. Hovori, ze to musime skoncit - ze som vydata... Ja si to uvedomujem, ale moje city k manzelovi ochladli. S "milencom" sme v neustalom kontakte, chystam sa ho navstivit... Poradte, co robit... Ja uz neviem.

alenka_maxova

hmm...aj toto sa v zivote stava. Ja by som si na tvojom mieste kladla otazku, co ma ten druhy, co nema manzel. Pises, ze manzelstvo bolo bezproblemove, ale zrejme nebolo az take idealne, ked ta dokazal niekto takto poblaznit. Vies, mozu sa stat dve veci. Opustis manzela a budes zit s tym druhym, vsteko bude uzasne. Alebo opustis manzela, ostanes s tym druhym a po pol roku sa rozidete. A vtedy si uvedomis, co si mala v manzelovi a zalozis tu dalsiu temu a budes bedakat nad tym, aku chybu si spravila....

kukulienka63

city sú tak komplikovaná záležitosť, človek nikdy nevie, čo ho čaká za rohom a čo mu zajtra nebude dať spávať, kačenka situáciu Ti nezávidím, no je len na Tebe ako to celé vyriešiš, pokušenie je tu veľké, musíš si dať na misky váh pre a proti a potom sa rozhodnúť, a keď sa rozhodneš, neobracať sa, aby si neublížila tým, ktorým na Tebe záleží

sama

Bože môj, veď hnusenica tento problém mala v roku 2009 a už je rok 2012 - to by som chcela vedieť, čo sa odvtedy zmenilo, mohla by sa nám ozvať - hnusenica, prosím Ťa, napíš ako sa Ti to podarilo rozlúsknuť

debilko

tu je hlavne problém nepustiť medzi vzťah niečo tretie
to nemusí byť zrovna chlap/žena , to sú aj choroby, "dobrá " kamarátka či "kamarát" na telefóne , ktorý si život posral a chce to aj druhému urobiť
jednoducho problémy sa majú riešiť a vyrozprávať a nie ich prenášať niekde von
lebo nikto kto nežije s vami nevie aký v skutočnosti ste
a máš "dobrákov " na rady ajáááj
veď to vidíš aj tu:)

sama

tak potom nerozumiem, píše - Mame bezproblemove manzelstvo a lubime sa . . . ALE . . . zaľúbila som sa do úžasného muža,
tak nech strieda chlapov každé 2 roky, komu niet rady, tomu niet pomoci
alebo nech sa rozvedie a neviaže sa už nikdy viac manželstvom
Nechcem byť škodoradostná, no od dobroty aj psi besnejú!

dazdovka666

Tiez si myslim, ze to s touto temou nema az tak vela spolocneho... Okrem toho, nie kazdy je ochotny zbytocne sa trapit niekolko desatroci a potom to beztak zabalit.

sama

ďakujem - toto som dala ako príklad pre mladých, že treba aj nejakú obetu priniesť a nie sa hneď zdupkať, čo sú to 2 roky v manželstve?

debilko

to: sama
ale to je niečo iné to je OK už si vychovala deti a rozhodla si sa pre inú cestu
to je v poriadku to s týmto nemá nič spoločné
držím palce