po vysadeni HAK

Príspevok v téme: po vysadeni HAK
weweru

ahojte, chcela by som sa opytat... ako dlho trva po vysadeni HAK kym sa potom zene ukludnia hormony? lebo ja predtym ako som ju brala som bola stale vesela, maloco ma rozhodilo.. rala som ju iba pol roka, pretoze som zacala byt naladova, casto som plakala, proste strasne mi to slo na psychiku.. vysadila som, ale uz je tomu rok a pol co ju neberiem, ale zostala som taka ako vtedy..hrozna naladova, premenliva, raz je dobre, vzapati som smutna, mam zlu naladu.. od vysadenia som sa nedala dokopy...co s tym?

datelinka

vsak o to ide, aj mna velakrat mrzelo to, co som pod vplyvom emocii povedala. a aj ked mam pravdu, niekedy nema zmysel argumentovat, nemam rada spory, hadky a nevolu, takze treba preckat isty cas, kym sa hlava a srdce schladi a az potom povedat nieco ozaj rozumne, co nikomu neuskodi :-)
drzim ti prsty :-)

weweru

dakujem si zlata, no skusim to, aj ked osm asi velmi zlozity clovek :-/ hm co uz.. skusim a uvidim aj ked to skusam uz dlho...a ked to pominie tak si nadavam ale v tej blbej nalade si neviem pomoct :D

datelinka

tak ta naladovost nebola vplyvom HAK. rok a pol je velmi dlhy cas :-)
skus sa ucit pomalicky ovladat, vzdy si povedz najprv v duchu nejaku svoju ukludnujucu formulku, predtym ako nieco povies.
ja som sa tiez v tomto cvicila pocas jedneho tazkeho obdobia v zivote a celkom dobre som to zvladla :-)