potreboval by som poradit vhodny sampon na vlasy, mam kratsie nie moc huste vlasy, ktore sa mi casto mastia. umyvam si ich teda kazdy den, chcel by som sa o nich trosku kvalitnejsie starat poradite mi vhodny sampon(najlepsie aj znacku ak sa da)? dakujem
vhodny sampon
ja mam skusenost, ze sa oplati kupit drahsi znackovy sampon, je to potom vidiet na kvalite vlasov :-)
dakujem ti za pomoc, vies ja som doteraz pouzival ten sampon ktory bol akurat v kupelni po ruke ale uz by bolo na case to zmenit :)
skus nivea fresh energy, nivea lift volume, alebo garnier fructis, objem a sviezost alebo vitalita (neviem presne) a kup si este garnier fructis double care objem a sviezost - ozdravna kura na vlasy, po umyti vlasov.
nezabudni, ze sampon sa nanasa dvakrat, po prvom odmasteni splachnes a nanesies este raz, pekne si bruskami prstov premasiruj vlasy od pokozky. :-)
datelinka: no idealne by bolo vsetko z tebou vymenovanych :) ale zameral by som sa skor na to menej caste umyvanie a aby moje vlasy vyzerali trosku hustejsie
lukas, aky by to mal byt sampon? chces aby si nemusel umyvat tak casto? alebo hcces ziskat objem vlasov? lesk? netusim, aky mas strih, tak napis nieco viac :-)
a nenaslo by sa nieco co kupim bezne v drogerii prosim?
Značku nebudem zverejňovať, ale napíš mi na email akosinova@centrum.sk