Caute, aky je vas nazor na netradicné mená?A ake sa vam pacia? Ja uz mam napríklad plné zuby samych Lilian, mellís, a podobne, radsej by som este nieco viac netradicne pretoze uz je toho moc. Inak ja sa volam xéniaa momentalne sa mi velmi paci pre dceru meno arianna...
Netradičné mená
jedna moja znama dala meno dcere ze UMA a zase moj najvyssi dal meno synovi ze MASIMO (neviem ci sa to pise s jednym alebo dvomi s..:-) ) tak neviem, ale ja tieto netradicne mena nemusim, je s tym vela vybavovaciak a tak. A zase moj bratranec sa vola Erich ale to neviem ci je netradicne. a v slovenskom kalendari nie je ani meno Sandra. A netradicne? Jedna mniska sa vola ze Bernadeta....tak neviem ale to je vraj slovenske meno aj ked siom ho nikdy nepocula. A co tak dat meno Blanka a priezvisko Pretrhnuta?? :D
moj syn sa vola Leonardo,ale to zase take netradicne nie je :DDD byvam momentalne na dedine,takze tu su mena typu Katka,Janka,Zuzka,Petka,Palo,Jozo,Dulo a podobne :DDD
strasne sa mi paci Abigail :)
moja suseda dala meno ARWAN dievcatku............
Je tam velmi vela zaujimavych a netradinych mien + povod ;)
Lillian a Melissa mi pridu viac tradicne mena ako Arianna a Xenia, haha :D.
Xenia sa mi celkom paci, je v pohode. Arianna sa mi nepaci vobec a zvysne dve su normal, ale nepomenovala by som nimi svoje dieta.
sandokan:))