Netradičné mená

chrustyk

Ja mam cerku Ariannu a mislim sy že je to krásne meno!určite keby som sa mohla ešte raz rozhodnut isto by som to nezmenila !

Sisi111

Tak v okolí poznám Nicolettu, Anquelic, Gerharda Maxima, Jeronima, Maxwellu a jednu šeherezádu takže... ja by som radšej zostala pri tradičných menách

Lolka37

kazde meno je pekne ked ma svojho nositela , ktoremu pristane :)
mne sa pacia mena pre chlapca Lorenzo a Vincent a pre dievcatko Angela a Zahra

Icesnow

ja sa volam Lena a ked budem mat syna a dceru tak im dam mena pre chlapca Percy(cita sa Persi) a pre dievca Mia :)

User_37597

arianna je ako z telenoveli :D
ja som presytena vsetkych janiek,zuziek,marii/martinov,tomasov,erikov.
este davnesjsie som bola so svojim menom nespokojna ale dnes mi to uz nevadi lebo vzdy ked sa zoznamujem s niekym novym dotycny je zaskoceny ake meno a ja som spokojna uz len kvoli tomu ze kazda 2 baba sa mi predstavi ako zuzka.
svojej dcere by som tiez dala meno po mne. bibinka :P
priatel ma tiez nezvycajne meno a som spokojna ;)

lulu22

tiež sa čudujem tým, čo dávajú svojim deťom také mená.. a pritom to napr.nepasuje k priezvisku :D nechcela by som sa volať napr. Jessica Závodná :D:D či Steve Konečný :D
moja kamarátka sa volá Adriana, ale ja jej hovorím Ariana, je to podľa mňa pekné :)
ja by som svojej dcére dala meno Laura a synovi Daniel.

smajliQa

boze, moja sesternica sa vola jessica, a jej brat maxim, akoze ja neviem, co sa vam nepaci napriklad na slovenskych menach ???

napriklad aj v nasom kalendari sa najdu pekne mena... LEA, LESANA, DARINA, aj tvoje sa mi velmi paci XENIA... aj DEBORA je pekne,,,

ak budem mat syna, bude to Viktor, ak diavca, tak LEA...