Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čierne silónky k spoločenským šatám alebo hnedé?

webster43

Sabina-silon ľahká rada,, zvoľ ani čierne ani telovej farby. Zvoľ zlatú strednú cestu a obleč si otieň sivej farby a je to vybavené.

derp

,,Na důležitou společenskou událost nebo obchodní jednání jsou tělové silonky nutné…,,
Nejsou. Rozhodně ne tělové. Nenosí je ani první dáma Ameriky Michelle Obama (skutečně ani při státních návštěvách) a vsadíme se, že ta má k dispozici mnohem kovanější odborné poradce na etiketu, diplomacii i styling, než abychom jí nevěřili. V létě vám mnohem větší službu udělají SILONKY VE SPREJI (doporučujeme značku Sally Hanson, k dostání v Tesco nebo drogériích DM ve 4 různých odstínech). V zimě zvolte jakoukoli jinou barevnou variantu silonek.

www.skolastylu.cz

prezyvka

Podľa bontónu ide o tzv. akciu "vyššieho" významu preto podľa bontonu by silonky mali byť telovej farby z tenkého materiálu. Čím tenšie tak budú menej videteľné lebo lepšie splynú s farbou pokožky.

luna-213

Mám otázku. Idem na ples a mám čierne šaty po kolena takého strapcovitého vzoru a rozhodujem sa medzi čiernymi silonkami a silonkami telovej farby. Môžete mi pomôcť?

eufa

Ja som mala k dlhym spolocenskym ciernym satam (na jednej ruke ramienko, na druhej rukav)aj cierne panuchy. Bolo z nich vidno iba par cm, ale vyzeralo to super.