Ahojte, potrebujem pomoct idem na stuzkovu a podla mojej mami podla spolocenskej etikety by mali byt k ciernym satam aj cierne pancuchy, saty su po kolena, ja by som sa vsak citila lepsie v silonkach telovej farby.Ale ona tvrdi ze to bude hanba ak si dam telove...poradte prosim
Čierne silónky k spoločenským šatám alebo hnedé?
Silonky pre mužov a ženy z celého sveta tu.. (sme IBA INFORMAČNÝ WEB)
www.pantyhose8.weblahko.sk
,,Na důležitou společenskou událost nebo obchodní jednání jsou tělové silonky nutné…,,
Nejsou. Rozhodně ne tělové. Nenosí je ani první dáma Ameriky Michelle Obama (skutečně ani při státních návštěvách) a vsadíme se, že ta má k dispozici mnohem kovanější odborné poradce na etiketu, diplomacii i styling, než abychom jí nevěřili. V létě vám mnohem větší službu udělají SILONKY VE SPREJI (doporučujeme značku Sally Hanson, k dostání v Tesco nebo drogériích DM ve 4 různých odstínech). V zimě zvolte jakoukoli jinou barevnou variantu silonek.
Podľa bontónu ide o tzv. akciu "vyššieho" významu preto podľa bontonu by silonky mali byť telovej farby z tenkého materiálu. Čím tenšie tak budú menej videteľné lebo lepšie splynú s farbou pokožky.
strapcovité šaty? niiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Keby ze si dáš cierne bude splyvat, ani ti nohy nevyniknu
Mám otázku. Idem na ples a mám čierne šaty po kolena takého strapcovitého vzoru a rozhodujem sa medzi čiernymi silonkami a silonkami telovej farby. Môžete mi pomôcť?
telove tenucke
telovu farbu
Ja som mala k dlhym spolocenskym ciernym satam (na jednej ruke ramienko, na druhej rukav)aj cierne panuchy. Bolo z nich vidno iba par cm, ale vyzeralo to super.