pomozte mi prosim...neviem co si urobim ;(

Príspevok v téme: pomozte mi prosim...neviem co si urobim ;(
zlomena

ahojte
mam 17 rokov a tento rok maturujem.nikdy som nemala problemy so znamkami, najhorise boli dvojky.som bezproblemove decko,pomaham doma, upratujem niekedy navarim. uz som s priatelom styri mesiace a beriem antikoncepciu.matka o tom dodnes nevedela pretoze viem ze by ma za to asi zabila ale dnes mi nasla tabletky.vynadala mi do spin a kuriev.priatela mi chce zakazat a je nahnevana ako este nikdy.spala som s nim, ale to nevie-ale asi bude lebo chce ist za mojim gynekologom.vraj mi uz neveri a tak.toto je dovod preoc som jej to nepovedala, vedela som aky bude cisrkus... inak o 5 mesiacov mam 18 rokov.pomozte mi prosim.mamm chut zomriet.kebyze nemam priatela tak si asi nieco urobim... mam sa vzopriet a bojovat?uz nevlazdem dalej pocuvat rozkazy a prikazy... som svojpravna...nepijem, nechodim na diskoteky,nefajcim, tak co je problem? som dieta ake by si zelalo v dnesnej dobe kopa rodicov, co robim zle?nevlazdem...pomozte mi

zlomena

dakujem vam ludia za podporu...prave prisla mama a zakazala mi robit viedeo ku stuzkovej Ze ani na stuzkovu nepojdem, zo skoly rovno domov a ziadny priatel...neviem ci to moze byt aj horsie a rozmyslam co zle som v zivote urobila...chranim sa a to je zle?nechapem tuto logiku...ale fajn.mam pekne posratu stuzkovu a cely zivot az kym nejdem na vysoku.fakt rozmyslam ze si nieco urobim mam na to sto chuti ale viem ze nic by to nevyriesilo. co mam robit to netusim...fakt netusim...

zu17

spytaj sa mamy, co by robila, keby si prisla domov s tehotenskou knizkou??? Predpokladam, ze by ta vyhodila z domu! :-/ Bohuzial, niektore matky su ine a dost casto to porovnavaju so sebou ("v tvojom veku som na chlapca ani nepozrela, lebo by ma mama zabila") Áno, aj ja také niečo podobné poznám, ale s tým sa musí bohužiaľ matka zmieriť...už je úplne iná doba.

A s tým dieťaťom som mala na mysli to, že určite je lepšie, keď sa chrániš, ako keby si mala byť tehotná, resp. vychovávať dieťa v tvojom veku (na to máš ešte čas).

RUSH

no ja by som takúto dcéru prijala,moja má dnes 13 rokov a už do nej vštepujem základy bezpečného sexu,ked som chodila na strednú,spolužiačka ostala tehotná v 15-tich,tak to bolo niečo,a to len chcela vyskúšat ako chutí milovanie

hold ,doba ide dopredu,a ako to vidím dnešné deti berú milovanie,skor sex, ako zábavu...mamu to prejde,každú to prejde,možno sa len nechce zmierit s tým,že už si dospelá,a začínaš rozhodovat aj sama o svojom živote,drž sa

mende

zlomena:
za 1. lekar je viazani lekarskym tajomstvom, takze nemoze nic povedat a ked povie mozes ho za to udat,ze porusil LT

za 2.nezabijaj sa hned koli tomu, je to normalna vec,ze rodicia su taki, pretoze sa boja aby si neotehotnela.. ked si o sebe pisala,to ako keby som citala o sebe

Je malo takych bab zodpovednych ako ty, tak ti prajem aby si nadalej taka aj zostala !!!

pauli 73

ja na tvojom mieste by som trvala aby išla mama s tebou za gynekológom, aspoň by jej niekto fundovaný vysvetlil, že sa správaš maximálne zodpovedne...

zuzic

ja nepijem, nechodim na diskoteky, nefajcim, neberem antiku a nespim s nikym a predsa si myslim ze vela rodicov by si ma nezelalo....neni v tom tvoj problem? kvoli takej kravine by si sa nedokazala zabit aj keby si chcela dobre to vies...mame sa to musi ulozit v hlave a potom sa podla mna ukludni...a ak ta bude chcet zobrat na gyndu, co ta tam nasilne odvlece za vlasy?

sun0808

vsetko prejde...skus sa nad to povzniest...mamka to stravi.stoj si za tym,ze si nic zle,ci katastrofalne neurobila.

salala

zle nerobis nic .... a neviem, preco jej to tak vadi..praveze by mohla byt rada, ze si aspon rozumna a chranis sa ..... rozpravanie asi moc nevyriesi, ze? keby si sa jej snazila vysvetlit, preco si tak konala ...a ze chce ist s tebou ku gynekologovi..nech nie je smiesna ...