Dako som pri behu na autobus mal tesne nohavice a vjacia som si enchtiac zalysoval medzi stehnami, teraz ma boli prava strana semenikvo na dotyk, ale funkcia normalna, v semene ziadna krv. Akurat neviem ako odstranit tu bolest, dupat na paty nepomaha nema dkato daky trik ? uz su to 4 hodiny
Semeniky
no cawte takze je 1:22 rano a bolest je pre uz davno, ale este poobede ma to pichalo dakde no dovnutra do brucha, klasicke naplieskane vajcia. Inac dik za ten lad ten to fakt spravil.
Pre buducnost,nos volnejsie nohavice, zober si anelgetikum( Ibuprofen, nurofen) priloz si cez trenky na 10-15 minut lad.
Po testikilarnej traume sa sice moze objavit ( niekedky aj po 2 dnoch) torzia testis- pretocenie semennika. No predpokladam, ze to nieje tvoj pripad. Ak by bolest neprestavala, pripadne by sa ti semennik zvacsil, nevahaj navstivit lekara.
tak s narazenym vajcom mat sex,alebo onanovat.........
to znamena,ze mu nic nie je
Denz ty si daky vtipny :D
A pokial to je len na dotyk tak stym podla mna den dva pockaj a bud to prejde alebo pre istotu chod k doktorovi. A ak by sa to nahodou zhorsilo tak tam chod urcite :) ALe myslim,ze to prejde same :)
:DDDDDD
klin sa klinom vyraza....cize si to zopakuj:DDDD