penis

Príspevok v téme: penis
senyi

mam problem.zo zaciatku som mal problem s erekciou.vyriesilo sa to,ale mesiac som nemal s priatelkov styk a opat mam s tym problem.pocas toho mesiaca som masturboval hoc aj ked som nemal chut,proste ako keby zavyslost.no a po mesiaci opat erekcia na prd.mal som nizke hodnoty testosteronu na vysetreni,ale boli v norme,navyse pred vysetrenim so msa urobil.nechapem v com je problem.niekto masturbuje stale a pri zene to ani neni poznat :(((( poradte pls

Denz

rambo- skus stiahnut svalstvo ako ked nechces curat a uvidis ako sa ti dvihnu:)
ak sa ale zas uvolnis....padnu dole:)
a je to aj o teplote :)

rambo8

ja mam nieco podobne.nerobil som sa asi tyzden,bol som s partnerkou,penis by aj stal,nebolo to ono,ale vajcia boli ovysnute,inokedy stale ked mam se su take gulate pevne vydvihnute a teraz vyseli.citim sa tak divne.stalo sa mi to uz skor,ale to som masturboval kazdy den a neviem cim to moze byt,aj ja beriem proteiny ISO whey od biotechu,ale to berie stvrtka kulturistickeho sveta :D ciže nvm ci je v tom problem alebo v com ..

Denz

senyi- dost mozne ,ze to bude psychickeho razu.......
stres,depresia,vycerpanost.....
treba zajst za odbornikom a uvidis.

senyi

no,ale podla mna to je blbost že by to bolo z toho i ked som to bral resp. zacal tak bolo vsetko ok.A berie to vela ludi aj v posilke sito davaju a nechce sa mi verit že kazdy co to berie ma sexualne problemy.a malo by sa to brat kazdy den ja to beriem len v dni kedy cvicim resp. po cviceni len.al skusim to vysadit a nebrat to ked nebude lepsia moznost

Trdielk0

moze to byt aj timi proteinami.. nechapem naco sa tym napchavate vsetci.. a nehovor mi ze proteiny su ciste bielkoviny.. pri testoch tam nasli zenske hormony a ktovie aka haved v tom este je..

senyi

no jedine co uzivam su proteiny na cvicenie .... a psychika nic moc,ale ked sa mi to podarilo prekonat raz tak som myslel že sa mi to nestane uz .........a vriesil som to tak že som siel k sexuologovi,dal mi tabletky,ale nezobral som ich a nejakoto prislo samo ....