Ahojte.mam 19 rokov a mam taky problem ktory sa hanbim riesit u doktora.Prosim vas dajake rady lebo mna to uz fakt nebavi.
Prosim vas.Pri sexe orgazmus zazivam velmi skoro..Aj pri masturbacii.a. uz ma to nebavi ze si neviem vychutnat sex tak ako by som mal a dat partnerke to co potrebuje...Dakujem vopred :((
Dost velky problem ktory ma uz nebavi
Počkaj, kým dospeješ, pravidelne sa rob a vsetko sa upraví.
Ked som mal 19, tiež som mal tento problém.
Ja som si svojho priatela v tomto smere takpovediac "vycvicila" :) tiez mal nabehy na urobenie sa dost skoro pri sexe, ale pri kazdom takomto "nabehu" sme prestali , trosku sme sa pohrajkali, zmenili sme polohu, popripade sme si navzajom urobili oral a pokracovali sme dalej. a ver mi, ze teraz vydrzi aj hodinu a to milovanie s orgazmom ozaj stoji za to :) ale tiez je pravda, ze tento problem nevyriesi hned...trva to nejaky cas...:)drzim palce
Ahoj ... podľa mňa by si sa mal prestať ukájať svojou rukou lebo pri tom sa snaží každý jedinec spraviť čo najrýchlejšie ... a taká malá rada odo mňa pred sexom sa chod sáms praviť na WC a potom chodte na to ked budeš zase schopný, ale to budeš ked dáte nejakú predohru tak potom sa ti to predĺži :))
treba kupit hracky
durex performa alebo znecitlivejuci gel ak nebude stacit performa
www.google.sk
No tak to navrhujem prve 3-4 kola rychlo a potom si uz dalsie vychutnas
daj dlhu predohru a uvidis.....
Denz pisem v uvode ze 19 rokov :))
kolko mas rockov???